La Policia Nacional ha detingut una dona després de trobar el cos sense vida del seu bebè acabat de néixer a l'interior del seu domicili. L'arrestada, de 35 anys, havia acudit a l'Hospital de Hellín (Albacete) afligida d'una forta hemorràgia que els metges han detectat com a símptoma d'haver donat a llum recentment.

La detenció ha tingut lloc el passat dia 3 de gener. L'arrestada, una veïna d'Elche de la Sierra, havia ingressat en l'hospital d'urgència a causa d'una hemorràgia. Després de la revisió mèdica, els sanitaris van arribar a la conclusió que es tractava d'un sagnat propi d'un part ocorregut les darreres 24 o 48 hores. Des del centre es va avisar a la Policia Nacional, els qui es van encarregar de custodiar a l'arrestada mentre els agents de la Guàrdia Civil registraven el pis de la dona.

Troben el cadàver del nadó a casa seva

Segons ha avançat Televisión Hellín, els agents de la Benemèrita traslladats fins al domicili de la detinguda van realitzar un registre durant el qual van trobar en una de les habitacions el cos sense vida d'un nadó nounat. Tot sembla indicar que la mare havia ocultat l'embaràs i el part, i que va decidir no acudir a cap centre mèdic al moment del naixement del seu fill.

La Guàrdia Civil va avisar de la troballa als agents de la Policia Nacional que s'havien quedat a l'hospital amb la dona, i aquests van procedir amb la seva detenció. El cos del bebè va ser traslladat a un centre forense per practicar-li l'autòpsia. De moment, la dona es troba en presó provisional sense fiança, però la investigació del cas continua oberta per aclarir els fets i poder determinar si la dona és acusada o no d'un delicte d'homicidi. Amb tot, s'ha decretat el secret de sumari i es desconeixen més detalls sobre l'ocorregut.