Troben el cadàver d'un bebè a l'interior de la pala d'una excavadora en una ciutat d'Alemanya: els policies estan intentant localitzar els seus pares per esbrinar què ha passat.

Troben el cadàver d'un bebè a Schelklingen, a Alemanya

El cadàver va ser trobat el divendres a Schelklingen, una ciutat d'Alemanya i pertany a un nen nounat. La Policia Alemanya està intentant saber qui són els seus pares per esbrinar què és el que ha passat.

Tot va començar quan el propietari de l'excavadora va anar a treballar i va veure una forma estranya a la pala. Al principi, es pensava que era un ninot, però quan s'hi va apropar més va veure que era un cadàver i va trucar a la Policia.

El cos sense vida pertany a un nen nounat i estan intentant localitzar els pares

Immediatament, els agents es van dirigir fins al lloc dels fets i van trobar el bebè mort, segons informen els mitjans alemanys, on s'explica que el cos sense vida pertany a un nounat. Els policies han obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets i, de moment, les investigacions s'estan centrant a localitzar com més aviat millor els pares del nen, que encara no ha estat identificat.

Caldrà esperar als resultats de l'autòpsia per saber com ha mort

Segons les primeres hipòtesis, tot apunta que el cadàver havia estat enterrat fa dies i no descarten res: de fet, pensen que podria fer mesos que està en el lloc dels fets i que ha sortit a la llum gràcies a les obres que estaven fent per la zona.  De moment, es desconeixen quines han estat les causes de la mort del nen i caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia, que donarà més pistes sobre la seva mort.

nacimiento parto bebés

La Policia Alemanya investiga la mort d'un bebè nounat trobat a la pala d'una excavadora: estan intentant esbrinar qui són els seus pares / Arxiu

Abandonen un bebè a Madrid amb cinc dies de vida

Fa cinc mesos, van abandonar un bebè a Madrid. En aquest cas, afortunadament, la van aconseguir rescatar amb vida: es tractava d'una nena d'uns quatre o cinc dies de vida a qui van abandonar al districte Fuencarral - El Pardo. 

La criatura estava en bon estat i ha estat traslladada a La Paz custodiada per una patrulla de la Policia Nacional, va investigar les circumstàncies de la troballa. De moment no ha transcendit informació sobre els responsables de l'acte.

Una de les doctores d'urgències que va acudir al lloc dels fets va explicar que la menor estava protegida amb un llençol dins d'una bossa. Afortunadament, van aconseguir salvar-la, però la investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.