La Fiscalia de Granada ha demanat una condemna de 13 anys de presó per l'acusat de matar a punyalades un home en el transcurs d'una discussió a l'interior d'una caravana al paratge de Las Termas de Santa Fe (Granada).

Assassinat en una caravana

Els fets es remunten al 19 de novembre de 2019, quan segons l'escrit d'acusació, a què ha tingut accés Efe, l'acusat es trobava a la caravana de la seva propietat al paratge de Las Termas de Santa Fe, cap a les 16.00 hores, quan van aparèixer dues persones que es van veure embolicats en una discussió a l'interior del vehicle.

Per causes no exactament determinades, en el transcurs de la baralla es van produir diversos desperfectes a la caravana. Això va enfurismar l'acusat, que va anar a la zona de la cuina on va prendre un ganivet, per a tot seguit i amb la intenció d'acabar amb la vida d'un dels dos homes amb qui va discutir, assestar-li tres ganivetades.

Ganivet cuina / Unsplash

Ganivet cuina / Unsplash

Una d'elles va penetrar a la cavitat toràcica esquerra, travessant el cor i afectant l'artèria aorta, amb una pèrdua massiva de sang, causant la mort per xoc hipovolèmic de la víctima.

L'acusat va perseguir els altres dos d'implicats

Després, l'acusat va perseguir a uns altres dos d'implicats fins a l'exterior de la caravana, i una vegada aquests van abandonar el lloc va tornar a l'interior del vehicle per clavar tres noves punyalades al cap de la víctima.

Per tot això, la Fiscalia considera el processat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi i demana d'imposar 13 anys de presó pel succeït.

El judici per aquests fets es desenvoluparà mitjançant la fórmula de jurat popular del 17 al 21 de maig a la secció Segunda de l'Audiència Provincial.