Agents de la Policia Nacional s’han hagut de fer càrrec aquest divendres d’un nadó de dos mesos que ha aparegut abandonat en ple carrer de Sevilla. Quan faltaven pocs minuts per les onze del matí, diverses persones han trucat el 112 per alertar els serveis d’emergències que hi havia un cotxet amb un bebè a dins que semblava que estigués abandonat a l’altura del número 3 de l'avinguda Manuel Siurot.

Els primers a arribar al lloc dels fets ha estat una patrulla de la Policia Local de Sevilla, que han comprovat que, efectivament, la informació que havien donat els testimonis era correcta i hi havia un cotxet amb una nena dins i cap persona adulta al voltant que es fes càrrec d’ella. Uns minuts més tard, també ha arribat una patrulla d’agents de la Policia Nacional, que són els qui s’han fet càrrec de la criatura.

Els avis s’havien deixat oblidada la criatura mentre feien uns encàrrecs

La menor ha estat traslladada en ambulància fins a un centre sanitari, on se li han realitzat diverses proves mèdiques i s’ha comprovat que es trobava en perfectes condicions i amb bon estat de salut. Els agents no sabien qui era la nena ni els seus familiars, fins que gairebé una hora després ha estat el mateix pare de la criatura el que ha trucat a la Policia Nacional explicant qui era i que havia estat tot fruit d’una confusió d’un familiar.

Els policies han fet les gestions oportunes per confirmar la versió que afirmava el pare i han corroborat que havia efectivament estat un descuit dels avis, que se l’havien deixat oblidat mentre estaven fent uns encàrrecs i tenien el bebè a càrrec seu. Finalment, la petita ha estat retornada als seus pares sana i estàlvia. Afortunadament, en aquesta ocasió no s’ha calgut lamentar cap desgràcia per aquest descuit com si ha passat altres vegades en què el nadó ha acabat perdent la vida.