Els Mossos d'Esquadra troben els cossos sense vida d'un matrimoni d'avis al seu pis aquest dijous a la tarda. La parella vivia en un domicili situat en el número 3 de la plaça Pau Casals de Balaguer (la Noguera). L'home tenia 83 anys i la dona 79 i van ser trobats per una intensa olor que sortia del seu pis.

Els avis feia dies que estaven morts

Tot va començar quan els veïns van començar a olorar una cosa estranya i forta dins del pis d'aquest matrimoni d'edat avançada. Els residents van alertar la policia i els agents van anar a l'adreça assenyalada per esbrinar què havia passat. Una vegada allà, van entrar al domicili i van localitzar els cossos sense vida dels avis. Segons els agents, la parella portava morta uns dies, però no mostraven cap signe de violència.

La policia està investigant els fets i després de les autòpsies podran determinar la causa de la mort. A més, també sabran quan van morir exactament. Els Mossos han informat dels fets al jutjat de Balaguer perquè es continuï estudiant el cas.

Troben morta a la seva casa a la ciclista olímpica Olivia Podmore

Uns fets similars van passar a Nova Zelanda aquesta setmana. Olivia Podmore, la ciclista olímpica de 24 anys, va ser trobada morta a la seva casa de Cambridge. La principal hipòtesi és que va ser un suïcidi a conseqüència de la seva salut mental.

Dimarts al matí, el Comitè Olímpic de Nova Zelanda va anunciar que Olivia Podmore va ser trobada a casa seva.

Olivia Podmore / Instagram

Imatge d'Olivia Podmore / Instagram

El més probable és que la causa de la mort fos un suïcidi

La jove va participar en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016, però no va ser convocada per a Tòquio aquest any. L'últim cap de setmana de la seva vida, va estar acompanyada de la seva parella, Eddy Murray. El jove és campió olímpic de rem i després de la mort de Podmore va declarar: "Hem perdut una germana, una amiga i una lluitadora que va perdre aquesta voluntat de lluita dins d'ella".

Malgrat que la causa de la mort no ha estat confirmada, el més probable és que fos un suïcidi. Els amics i coneguts de Podmore estaven preocupats per la seva salut mental i la jove va arribar a sol·licitar serveis de suport psicològic als atletes.

Troben mort un maltractador a Granada

Per una altra banda, la policia també va trobar un altre cos sense vida a Granada. La Policia Nacional va localitzar un home que va ser denunciat per violència de gènere. El cos estava mort a la seva banyera al barri de La Paz.

L'exparella de l'home va denunciar diumenge que el maltractador havia incomplert l'ordre d'allunyament. A causa de la denúncia, la víctima va ser classificada "de risc extrem" i els agents la van traslladar a una casa d'acollida de dones maltractades. Mentrestant, la policia intentava localitzar l'agressor.

En dirigir-se al seu domicili, el van trobar. L'home era dins de la banyera i sembla que va ser una mort natural. Tanmateix, després de l'autòpsia s'aclariran les causes de la seva mort.