Han trobat cinc cadàvers en un cotxe submergit en el llac Dramont, a l'est de Saint-Raphaël (França). Les víctimes que eren dins del vehicle tenien 20 anys i portaven desapareguts des de dilluns.

Van trobar cinc joves en un vehicle immers al llac

Aquest dimecres al matí, els bussejadors de la brigada de gendarmeria nàutica d'Issambres van trobar cinc cossos en un vehicle immers al llac, segons ha explicat el mitjà local VarMatin.com.

Tot va començar dilluns a la nit, quan cinc joves de 19 a 20 anys van desaparèixer. Les víctimes eren quatre nois i una noia. Tot apunta que van beure alcohol, perquè van estar en una festa.

Solal / Twitter @mathis_tomas

Imatge del Solal, una de les víctimes trobades en el cotxe / @mathis_tomas

Els desapareguts eren els nois que eren dins del cotxe 

Com que no apareixien, els familiars van alertar a la comissaria de Fréjus dimarts a la nit. A partir d'aquell moment, els amics dels desapareguts van penjar publicacions a les xarxes socials per demanar ajuda i trobar algun testimoni.

La policia va iniciar una recerca per localitzar els joves des de dimecres a primera hora. A conseqüència, van trobar uns nois dins del llac Dramont en un Seat Eivissa blanc. Hores després, el germà d'un dels ocupants va confirmar que eren ells. Es deien Solal, Léa, Elliot, Aurélien i una quinta persona que no ha transcendit la seva identitat. 

Trobat un home anglès mort a casa seva

D'altra banda, un succés similar va tenir lloc al Regne Unit. La policia va trobar un home mort a la seva casa a Meltham, Regne Unit. Els veïns portaven sense veure'l un any i mig i van alertar la policia. Quan els agents van entrar a la casa, van trobar el propietari, John Noble, momificat.

Noble tenia 75 anys i es va tancar a casa seva després de trencar amb la seva parella. A més, ningú tenia contacte amb ell i els veïns van donar l'alerta de la seva desaparició, segons va explicar TheSun.co.uk.

En rebre l'avís, la policia va anar al domicili. Una vegada allà, els agents van intentar entrar, però va ser difícil perquè hi havia un pal enorme. De manera que la casa era una barraca improvisada. Un dels policies presents va declarar que "John estava en un estat que només puc descriure com a momificació".

L'home portava mort un any i estava momificat

Els agents van analitzar la casa i van trobar diversos recipients d'orina. També van veure que el menjar estava caducat i que hi havia moltes cartes de correu del 2020.

El paramèdic que li va fer l'autòpsia va diagnosticar que l'home feia més d’un any que estava mort. Per això, el seu cos tenia un estat "momificat". El forense no va poder conèixer la causa de la seva mort pel nivell de descomposició de la víctima.

En iniciar una investigació per aclarir els fets, la policia va esbrinar que Noble tenia problemes de salut mental i amb la beguda. El seu metge habitual va confirmar que John tenia una malaltia des de 1970, però no prenia la medicació des de feia 20 anys.