Una veïna de Llíria (València) ha tret a passejar el seu gos i ha descobert les restes d'un cadàver carbonitzat. La testimoni ha vist foc i quan ha apagat les flames, ha pogut comprovar que hi havia restes òssies humanes. La investigació està en mans de la Guàrdia Civil i estan intentant esbrinar la identitat del cos, però serà molt complicat.

Els fets han passat aquest dimecres al matí a la zona rural de Peña María de Llíria, un municipi a prop de València. Una dona estava passejant la seva mascota quan ha vist les flames. El que no imaginava era que, després d'aconseguir apagar-les, trobaria un cadàver calcinat.

La Guàrdia Civil investiga el cadàver carbonitzat de Llíria

Emergències 112 ha rebut l'alerta a les 8:30 i els avisaven que havien trobat un cadàver calcinat. La Guàrdia Civil s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha pogut comprovar que hi havia un cos humà carbonitzat.

guardia civil
La Guàrdia Civil investiga un possible assassinat a Llíria: troben les restes òssies d'una persona calcinada en un paratge natural als afores de València / Arxiu

A l'espera de saber els resultats de l'autòpsia per esbrinar les causes de la mort

Les restes òssies estan tan deteriorades que, a simple vista, no ha estat possible identificar si es tracta d'un home o d'una dona i han estat traslladades a l'Institut de Medicina Legal per corroborar que pertanyen a un ésser humà i poder esclarir les causes de la seva mort. També buscaran pistes per determinar la data de la mort i per buscar detalls per esbrinar la seva identitat.

El cadàver el van cremar a la nit: trobat en una zona de turisme rural

L'Institut Armat treballa amb la hipòtesi que la víctima ha estat cremada aquesta matinada, ja que la zona on ha estat sempre hi ha gent fent turisme rural. Han acordonat la zona per buscar pistes i evitar que es contamini el lloc on han passat els fets, ja que tot apunta que es tracta d'un homicidi o un assassinat, una hipòtesi que encara no ha estat confirmada per manca de proves.