Els Mossos d'Esquadra investiguen un tiroteig a la localitat de Sant Boi de Llobregat que va tenir lloc el passat dilluns a la tarda. Cap a dos quarts de vuit del vespre, diversos veïns del barri de Ciutat Cooperativa van trucar al telèfon d'emergències 112 per alertar que hi havia un home disparant amb una pistola contra la façana d'un edifici. Agents de la policia catalana es van desplaçar fins a la direcció indicada i van comprovar que no hi havia ningú disparant, però hi havia un projectil a terra. A més, a la finestra de la cuina d'un dels pisos de la primera planta hi havia tres impactes de bala. Tot i això, no va resultar cap persona ferida.

Gràcies a la descripció de l'individu i la informació que els testimonis dels fets van facilitar als policies, agents dels Mossos d'Esquadra van poder identificar, localitzar i detenir l'autor dels trets poques hores després. Es tracta d'un veí de la mateixa localitat de Sant Boi que va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre els fets, tot i que no consta que cap de les persones que viu en l'habitatge contra el qual van disparar hagi presentat una denúncia. Els investigadors tracten d'esclarir els motius que van portar l'home a disparar contra aquell habitatge i quina relació, si és que aquesta existia, tenia amb els seus residents.

Troben mort un home de 65 anys desaparegut a Sant Boi

El mateix dilluns del tiroteig a Sant Boi, un home de 65 anys va desaparèixer en aquesta localitat del Baix Llobregat quan va sortir a passejar els seus dos gossos. Després de veure que no tornava a casa, els seus familiars van denunciar la desaparició i es va establir un dispositiu de cerca en què van participar efectius dels Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i agents de la Policia Local de Sant Boi i dels Mossos d'Esquadra. Desafortunadament, aquest dimarts al vespre es va aturar la recerca un cop es va localitzar el cos sense vida de l'home desaparegut.