Una discussió de trànsit ha acabat amb dues persones ferides, una d’elles amb un tret a la cama. La baralla es va originar aquest dimecres després d’un xoc entre dos cotxes a la rotonda de sortida de l’AP-7 a la localitat alacantina de Catral. Els fets van tenir lloc pocs minuts abans de les cinc de la tarda i un dels conductors va baixar del seu vehicle i es va dirigir directament cap a l'altre. Va ser en aquest moment, quan aquest home va treure una pistola que portava guardada i li va disparar un tret a la cama a l’altre. Posteriorment, va agredir l’altra persona que anava de copilot donant-li un cop al cap amb la culata de l’arma.

Les dues persones ferides van ser traslladades a l’hospital de Vinalopó d'Elx, però no es pateix per les seves vides. L’agressor va fugir del lloc dels fets acompanyat d’una altra persona que anava amb ell al cotxe. La Guàrdia Civil ha activat un dispositiu per tal de poder-los identificar i localitzar. Durant unes hores, van acordonar l’accés a un càmping proper a la rotonda per poder investigar l’escenari. Van aconseguir trobar el casquet de bala, que servirà com a prova incriminatòria quan els puguin detenir.

Agressor i víctima sembla que es coneixien

Els agents de la Guàrdia Civil han iniciat una investigació per tal d’esclarir els fets i les circumstàncies en què es va produir la col·lisió entre els dos vehicles. A hores d’ara, no es descarta cap hipòtesi i totes les línies d’investigació estan obertes. La Policia Judicial té previst prendre declaració a les víctimes per conèixer la seva versió i saber que va passar veritablement. De moment, tampoc es coneix la identitat dels agressors i s'espera que es pugui descobrir durant l'interrogatori. Segons apunta Telfy TV, els agressors i les víctimes ja es coneixien i l’accident s’hauria produït després d’una persecució per disputes prèvies.