Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir tres lladres multireincidents a l'aeroport del Prat aquest passat divendres en una actuació que va comptar amb un accident de cotxe i trets a l'aire. Els fets van tenir lloc al migdia quan els tres individus van assaltar un turista a la infraestructura aeroportuària i li van robar una bossa de luxe amb diners i diverses pertinences. Posteriorment, van intentar fugir del recinte en cotxe a tota velocitat, un fet que se'ls va girar en contra, ja que això va ser el que va cridar l'atenció dels agents de la policia catalana destinats a l'aeroport.

Un accident de cotxe i trets a l'aire per dissuadir-los

Diverses patrulles dels Mossos van començar a perseguir el cotxe dels lladres, que amb la seva ràpida fugida posaven en risc la resta d'usuaris que hi havia a l'exterior de l'aeroport del Prat. La persecució, però, va ser molt curta. Al cap de poca distància, a la sortida del recinte aeroportuari, el lladre que estava al volant va perdre el control del vehicle i van acabar patint un accident de trànsit, provocant diversos danys al cotxe, que era de lloguer. Això, però, no va fer decaure la intenció d'escapar dels lladres, que van baixar de l'automòbil accidentat i van intentar seguir amb la seva fugida, aquesta vegada a peu.

accident cotxe aeroport prat
Els lladres van tenir un accident amb el cotxe quan intentaven fugir de l'aeroport del Prat. / Mossos d'Esquadra

Els agents dels Mossos els van fer indicacions i crits perquè desistissin i s'aturessin, però els lladres van fer cas omís. No va ser fins que van realitzar, com a mínim, un tret a l'aire per dissuadir-los, sense apuntar ni posar en risc cap persona, que els delinqüents es van aturar i van poder ser detinguts. Gestions posteriors van permetre comprovar el furt de la bossa, que va ser retornada al seu propietari. Els tres lladres, que compten amb diversos antecedents per fets similars, estan acusats d'un delicte de furt i per un altre de conducció temerària.