Apareix el cadàver calcinat d'un avi de 80 anys després de l'incendi de casa seva a Cabanes, Castelló.

Incendi mortal a Castelló

Segons informa el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de Castelló, el foc s'ha originat cap a dos quarts de set d'aquest matí, a un habitatge a la carretera entre Cabanes i la Ribera de Cabanes.

Fins al lloc s'ha desplaçat una ambulància dels serveis d'emergència, que han confirmat la mort d'una persona calcinada.

Després han restat a l'espera de forma preventiva.

Mor un avi de 80 anys calcinat

Per la seva banda, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha mobilitzat també efectius de Parc Plana Alta per aturar el foc.

En arribar, el foc es trobava totalment evolucionat i afectava la pràctica totalitat de l'habitatge.

Incendio mortal Castellón / Diputació Castelló

Un home mor calcinat en incendiar-se casa seva a Cabanes, Castelló / Diputació Castelló

Segons han assenyalat fonts del Consorci Provincial de Bombers, la casa es tractava d'un antic habitatge unifamiliar de dues plantes.

Part del sostre ha col·lapsat, de manera que els bombers han assegurat part de l'estructura i posteriorment han revisat la zona confirmant que no hi havia cap altra persona a l'interior de l'habitatge.

Així ha quedat l'edifici

El cos de Bombers de la Diputació de Castelló ha publicat un vídeo que mostra les feines d'extinció del foc i com ha quedat la casa després que les fortes flames l'hagin cremat gairebé totalment.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir les causes de la mort i del foc, han informat Europa Press fonts de l'institut armat.