Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van detenir aquest dimarts un home de 26 anys després d'enxampar-lo passejant pel centre de la ciutat amb un ganivet de grans dimensions. Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de dos quarts de tres de la tarda i una patrulla de la policia municipal va ser alertada per part d'un testimoni que explicava que havia vist un home armat amb un ganivet de grans dimensions a la mà caminant pel carrer de la Premsa.

Els agents es van aproximar fins a la zona per comprovar que l'avís era real i, en cas de ser cert, evitar que l'home pogués agredir i fer mal a algú amb l'arma blanca. Quan hi van arribar, van veure un individu amb una actitud molt nerviosa i sospitosa. Els policies locals li van preguntar si portava un ganivet, al que ell va respondre de manera positiva. L'home els va confessar que el tenia guardat a la butxaca. Davant aquesta situació, els agents van reduir l'individu, li van treure l'arma blanca que portava, el van identificar i el van retenir. 

Acabava d'agredir un home en una baralla en un bar

En aquest moment, tal com detalla el diari Segre, diversos testimonis van explicar als policies que uns instants abans l'home armat amb el ganivet n'havia agredit un altre a l'interior d'un bar de la zona i que la víctima havia estat traslladada a un centre sanitari molt a prop. Així doncs, els agents de la Guàrdia Urbana es van desplaçar fins a la clínica i van poder parlar amb la persona agredida, un noi de 22 anys.

Aquest els va explicar que, moments abans que anessin a parlar amb ell, havia discutit amb l'home a l'interior d'un bar. En un moment donat, li havia llençat una cadira i li havia trencat al cap, provocant-li una ferida per a la qual va necessitar diversos punts de sutura. Així doncs, els policies municipals van acabar detenint l'home acusat d'un delicte de lesions i un altre d'amenaces.