El periodista Adrià Garcia, actualment a la plantilla d'El món a RAC1, de Jordi Basté, ha explicat a primera hora d'aquest dilluns que aquest cap de setmana, de matinada, quan anava a recollir el cotxe per tornar cap a casa, després d'estar en una sala de festes de la ciutat de Lleida, el van atacar i li van robar les claus del cotxe i també el mòbil. A més a més, el van agredir durant el robatori. Tot i l'ensurt, i malgrat que du el braç embenat, avui ha pogut anar a treballar.

Agredit per dos joves per robar-li

Garcia, interrogat pel presentador del programa, ha narrat com va ser aquesta traumàtica experiència. Quan arribava al cotxe —així ho ha denunciat—, dos joves el van perseguir i li van ficar la mà a la butxaca. En adonar-se'n, va intentar escapar i córrer fins al cotxe per resguardar-se, però els dos lladres van ser més àgils i van posar el peu per evitar que pogués tancar la porta. Des de l'exterior li van mostrar les claus del cotxe que prèviament li havien tret de la butxaca, i ell va sortir per intentar negociar que li retornessin les claus. El van atacar i un dels dos lladres va començar a regirar una motxilla que el periodista de RAC1 tenia dins del vehicle. Finalment, els dos lladres van escapar i Adrià Garcia va confirmar que li havien robat el mòbil.

No li han trencat el braç de miracle

El jove periodista va anar al metge, que ha confirmat que no té res trencat, tot i que li han immobilitzat el braç, que ara ha de portar embenat, per l'agressió. Preguntat per Basté, però, Garcia ha assegurat que l'ensurt no li treu ningú. És més, ell mateix ha explicat que té entrades per anar a la mateixa sala la setmana que ve i que d'aquí a dues setmanes, amb el seu grup de música, Selva Nua, toca en aquesta sala. Hi anirà, però no hi anirà sol, ha aclarit.