L'home acusat d'abusar sexualment amb penetració d'una menor al gimnàs municipal de la Rambla del Celler de Sant Cugat ha ingressat a presó. Els fets van ocórrer la setmana passada i els Mossos d'Esquadra van detenir l'acusat el dimecres 21 d'abril. De moment, presó provisional a l'espera d'esbrinar les circumstàncies de l'abús. La hipòtesi és que la víctima i l'abusador es coneixien

Abús sexual a una menor Sant Cugat

La víctima era una clienta de 16 anys i el detingut un home de 32 anys i treballador de l'establiment. Els fets són considerats abús i no agressió perquè no hi va haver violència ni intimidació, tot i que no hi va haver consentiment per part de la víctima, relata Tot Sant Cugat. Malgrat tot, tenir relacions sexuals amb un menor, encara que siguin consentides, és un fet considerat delicte.

Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra

On i com? El gimnàs no té constància de que l'abús es perpetrés dins de les instal·lacions. Tot i això res és segur. La versió policial ubica l'abús a dins de les instal·lacions esportives -l'abusador era treballador i la víctima clienta-. El centre ha obert una investigació interna per esclarir els fets i ubicar el treballador en el moment dels fets. També ha traslladat suport a la família de la víctima. 

Agressió sexual i ganivetades d'un home a les veïnes, a Cadis  

La Policia Nacional ha detingut aquest divendres a El Puerto de Santa María (Cadis) a un home de 27 anys acusat d'intentar matar a ganivetades dues dones que vivien al seu mateix edifici i d'agredir sexualment una d'elles.

Una d'elles estava conscient i tenia abundant sang al rostre, amb un tall profund a un dels avantbraços, i l'altra estava en estat semiinconscient, amb abundant sang a la cara i amb la mandíbula desplaçada.

L'habitatge presentava signes de lluita, estava totalment desordenat i amb el mobiliari fet malbé. A la casa van trobar un ganivet de 20 centímetres de longitud amb restes de sang.