Dos agents de la Policia Local de València han resultat ferits aquest diumenge mentre circulaven amb el seu cotxe patrulla per la ciutat i han estat envestits per un tramvia. Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de dotze del migdia a l'encreuament entre les avingudes Primat Reig i Alfauir, quan per causes desconegudes el comboi i el vehicle policial han col·lidit. Un cop donat avisats els serveis d'emergències, fins al lloc s'hi han desplaçat una ambulància del SAMU, així com altres patrulles de la Policia Local de València i de la Policia Nacional.

Dos agents han resultat ferit en el xoc

A l'interior del cotxe patrulla accidentat hi havia dos agents. El que anava de conductor ha pogut sortir pel seu propi peu, però es trobava desorientat pel cop rebut i ha estat traslladat en ambulància fins a l'Hospital Clínic Universitari de València. D'altra banda, l'agent que anava al seient del copilot, ha hagut de ser rescatat i evacuat a través de la finestra del cotxe amb un fort cop al cap i se l'ha traslladat fins a l'hospital La Fe. En tots dos casos les ferides que han patit són lleus i ben aviat estaran recuperats. Pel que fa a les persones que anaven al tramvia, cap d'elles ha resultat ferida.

L'incident entre el comboi i el cotxe patrulla ha afectat la circulació de la línia 6 del tramvia, que uneix Marítim i Pont de Fusta. Durant uns 35 minuts no han pogut circular els trens entre les parades de Trinitat i Tossa del Rei. Cap a les dotze del migdia, un cop els agents havien estat traslladats als centres hospitalaris i el vehicle policial s'havia retirat de damunt les vies, s'ha pogut recuperar la circulació amb total normalitat, tot i que durant uns minuts encara hi havia retards. La línia 4 no s'ha vist afectada per l'incident. S'ha obert una investigació per determinar que ha passat perquè el comboi i el cotxe acabessin xocant entre ells i qui n'ha tingut la responsabilitat.