Aparatós accident aquest dissabte al migdia al centre de Barcelona. Un tramvia ha envestit una ambulància a l'avinguda Diagonal de Barcelona, a la cruïlla amb el carrer Llacuna, just davant de l'edifici de Mediapro, a tocar de la plaça de Glòries. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Els passatgers del comboi han pogut ser evacuats sense problemes i vuit persones, sis dones i dos homes, han hagut de ser ateses 'in situ' pels professionals sanitaris, entre ells els dos ocupants de l'ambulància i el conductor del tramvia. Una de les dones ha resultat ferida menys greu i ha estat traslladada a l'Hospital del Mar, mentre els altres set ferits són de caràcter lleu. Sis d'ells han estat traslladats a un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP), mentre l'altre ha pogut marxar a casa sense anar a cap centre mèdic.

El tramvia ha envestit l'ambulància

A hores d'ara es desconeixen les causes que han provocat aquest accident on s'ha vist implicat un tramvia de la línia T4, que connecta Sant Adrià de Besòs amb el parc de la Ciutadella de Barcelona. S'ha obert una investigació per tal d'esclarir què ha passat, com s'ha produït l'accident i qui n'ha tingut la culpa. Segons les primeres informacions, l'ambulància anava a atendre una emergència i el tramvia, que tenia el semàfor en verd, no ha pogut frenar a temps i evitar el xoc. 

El transport públic ha rebut l'impacte a la part frontal, que ha quedat bastant destrossada, mentre l'ambulància ha rebut el cop al lateral. El tramvia, a més, ha descarrilat a causa del xoc. El succés ha generat una gran expectació entre totes les persones que en aquell moment passejaven per la zona, que no han dubtat a treure el telèfon mòbil per fer-ne alguna fotografia. L'accident ha provocat que s'hagi hagut de tallar la circulació al trànsit en auqets punt de l'avinguda Diagonal.