Equips de rescat dels Mossos d'Esquadra van trobar ahir dissabte un home, de 84 anys, ofegat a l'interior d'un pou a la localitat gironina de Lloret de Mar. L'home, segons els agents de la policia catalana, va sortir a passejar els seus gossos la tarda del dia de la revetlla de Sant Joan. 

La família va avisar els Mossos en veure que l'ancià no arribava

Era la tarda abans de la revetlla i la víctima va decidir treure a passeig els seus gossos, com fa tothom habitualment. Però, va ocórrer una tragèdia que ningú s'esperava. La família en veure que l'home no va tornar a casa, va denunciar la seva desaparició el divendres, un dia després. 

Un fet habitual que acaba en tragèdia

Va ser aleshores quan els Mossos d'Esquadra van muntar un dispositiu juntament amb diversos efectius dels Bombers, Policia Local, Protecció Civil i voluntaris d'un centre excursionista per trobar l'ancià. Malauradament, els equips de rescat van trobar el dissabte el cos de la víctima dins d'un pou d'uns quatre metres de profunditat amb aigua. Al seu costat hi van trobar un gos, que va ser rescatat per la unitat de subsol dels Mossos.

Ara, la policia catalana investiga aquesta mort, que creuen "accidental" i en la qual treballen amb la hipòtesi que l'home va poder caure al pou en intentar ajudar a un dels seus gossos.