Tràgic accident aquest diumenge al matí a l'Alt Empordà. Una dona de 76 anys ha caigut des d'un penya-segat de divuit metres quan feia el camí de ronda entre el municipi de Roses i Cala Montjoi, al parc natural del Cap de Creus. Els serveis d'emergències han rebut l'avís quan faltaven deu minuts per a les dotze del migdia, i fins al lloc han activat als Mossos d'Esquadra, que han enviat a la policia marítima, a la unitat d'investigació i tres patrulles, al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb dues ambulàncies i als Bombers de la Generalitat, amb una dotació terrestre, una de comandament i un helicòpter del Grup d'Actuacions Especials (GRAE). 

Segons les primeres informacions, la víctima s'ha estimbat fins a l'aigua a l'altura de la Punta del Bergantí. Fins allí han anat els efectius de rescat que han pogut treure-la de l'aigua, molt malferida, amb una grua dels Bombers que l'han evacuat fins a on esperava l'ambulància del SEM amb els facultatius sanitaris preparats per a donar assistència immediata. 

No han pogut fer res per salvar-li la vida 

Malgrat tots els esforços dels sanitaris per revertir l'aturada cardiorespiratòria en la qual es trobava la víctima, no ha estat possible reanimar-la, i el metge no ha pogut fer res més que certificar-ne la mort. La policia catalana s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies en les quals ha caigut des del penya-segat, però, a hores d'ara tot sembla indicar que es tracta d'un accident. 

Quatre ferits a l'Escala després de xocar contra un mur 

Per altra banda, els Bombers de la Generalitat han atès aquesta matinada quatre persones ferides lleus que han xocat amb el cotxe contra un mur al carrer de la Serra Cavallera de l'Escala. Les circumstàncies d'aquest accident s'estan investigant, i els Bombers han revisat la paret perquè "semblava que podia arribar a caure" tot i que, finalment, s'han cerciorat que no hi ha cap perill d'ensorrament.