El conductor d'un cotxe ha mort aquest dissabte a la nit després d'estimbar-se amb el vehicle per un pont a l'altura del municipi de Torelló, a Osona. El Servei Català de Trànsit (SCT) va rebre l'avís del sinistre quan faltaven deu minuts per a la mitjanit i, segons les primeres informacions, el turisme s'hauria precipitat des d'una altura considerable en un vial que uneix la carretera C-37 amb la BV-5224. 

L'home, únic passatger del cotxe, va quedar atrapat dins; per a quan els Bombers de la Generalitat el van aconseguir excarcerar, els facultatius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ja no van poder fer res per revertir l'aturada cardiorespiratòria en la qual es trobava. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al respecte per tractar d'aclarir les circumstàncies d'aquest nou sinistre a la xarxa viària interurbana de Catalunya que puja a 46 el nombre de persones que han perdut la vida en accident de trànsit enguany. 

Mor un motorista a Sallent 

Divendres a la nit, cap a un quart de nou, un motorista que circulava per la carretera C-25 va patir una caiguda al punt quilomètric 144, a Sallent. Les seves ferides eren de molta gravetat, i va ser traslladat amb un helicòpter del SEM a la Mútua de Terrassan on va arribar molt malferit. Malgrat tots els esforços dels sanitaris per salvar-li la vida, el seu estat era crític, i finalment va acabar morint la matinada d'aquest dissabte. Per altra banda, el dissabte va haver-hi un altre accident mortal a la mateixa carretera, a l'altura de Sant Pere Sallavinera. El conductor i únic ocupant del cotxe va perdre la vida després de sortir de la via, al quilòmetre 108, i no es va poder fer res per salvar-lo. Els Mossos d'Esquadra estan investigant tots dos casos per esclarir-ne les circumstàncies.