Un home de 57 anys ha perdut la vida aquest dimarts al migdia en caure des de la teulada d'una empresa situada a uns vuit metres. La víctima estava fent tasques de reparació en una nau del carrer Bèlgica d'Olot (Garrotxa) quan, en circumstàncies que a hores d'ara s'estan investigant, ha acabat precipitant-se al buit. Els serveis d'emergència han rebut l'avís d'aquest incident poc després de les dotze, i fins al lloc s'han desplaçat patrulles dels Mossos d'Esquadra, dotacions de Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

A l'arribada dels serveis d'emergència l'home encara estava amb vida, amb ferides de molta gravetat a causa de la caiguda. Els sanitaris del SEM li han pogut estabilitzar abans d'evacuar-lo amb helicòpter a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on ha arribat en estat crític. Desgraciadament, els metges no han pogut fer res per salvar-li la vida, i ha acabat morint poc després d'arribar al centre. 

Investiguen per aclarir les circumstàncies de l'accident 

Els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'Olot s'han fet càrrec de la investigació d'aquest accident laboral mortal, i han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, així com del Departament d'Empresa i Treball, seguint el procediment establert en aquests casos. 

El passat 4 de setembre, un treballador de la construcció va morir després de caure's per un pou d'uns 20 metres situat en un terreny en obres al carrer Montesa d'Esplugues de Llobregat. L'home va impactar contra una vara de metall al fons del forat, i va patir ferides molt greus que van provocar la seva mort, sense que els paramèdics poguessin fer res per aturar el sagnat i estabilitzar-lo.