Aquest matí un home que estava participant en la construcció d’un bloc de pisos al carrer de Montesa d’Esplugues de Llobregat, a tocar del límit amb el terme municipal de Sant Joan Despí, s’ha precipitat d’uns tres metres a l’interior d’un pou, on estava treballant. Els Bombers de la Generalitat, que s’han desplegat a la zona amb un helicòpter i efectius del GRAE, els especialistes en rescats, han intentat salvar-li la vida, però, segons han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra, l’home ha acabat morint. 

L’avís de l’accident és de dos quarts d’onze del matí i els Bombers han enviat a la zona, on actualment s'està construint l'Àrea Residencial Estratègica (ARE) de Montesa, en concret al sector anomenat "Rayo Amarillo", a més de l’helicòpter del GRAE, cinc dotacions terrestres. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos d’Esquadra i la Policia Local també s’han desplegat a la zona d’aquest fatal accident; els sanitaris han intentat reanimar la víctima, però, desgraciadament, no ho han aconseguint. 

Investigació per aclarir l'accident laboral

Serà ara la policia catalana, en col·laboració amb el departament d’Empresa i Ocupació, qui s’encarregarà de fer la investigació d’aquest accident laboral mortal. Segons les primeres informacions, segons ha pogut saber ElCaso.cat, l’operari estava a l’interior d’un pou de 20 metres quan ha caigut, per causes que es desconeixen, des de tres metres, impactant contra una vara de metall al fons del pou. Els especialistes en rescats dels Bombers han treballat en una maniobra per poder extreure l’home de l’interior del pou, si bé ja no ha estat possible fer-ho. A la zona s'hi concentren ara companys de feina de l'home que ha perdut la vida aquest dilluns. Des de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat han traslladat el seu condol a la família i amistats de la víctima. 

Accident Esplugues
Un camió dels Bombers a Esplugues, al lloc de l'accident / Cedida