Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes a Pallejà (Baix Llobregat) acusats d’haver comès quatre robatoris amb força a diverses localitats de la zona. A principis de febrer, els lladres van assaltar una casa de Molins de Rei, i la policia va reconèixer un d’ells que havia estat fitxat mesos abans per un comportament sospitós, ja que l’havien vist passejar-se amb eines susceptibles per cometre robatoris.

Enxampats per no amagar les eines

El passat 8 de febrer un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona fora de servei va observar a tres persones passejant-se per Pallejà amb diverses eines a la mà, com tornavisos, alicates i martells. Els tres homes entraven i sortien de diverses porteries, fet que va cridar encara més l’atenció de l’agent, qui va decidir avisar al telèfon d’emergències.

Diverses dotacions dels Mossos van arribar al lloc i van localitzar i identificar els tres sospitosos. Els van aturar per escorcollar-los, i van trobar que tots tres portaven a sobre tota mena d'eines que els agents van interpretar com susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris amb força. Es van entrevistar també amb el Guàrdia Urbana que els va detectar perquè els indiqués per quines porteries havien entrat. En comprovar que els accessos havien estat forçats recentment, van procedir amb la detenció dels tres individus.

Diversos antecedents

Després de passar per comissaria i identificar-los, els agents van comprovar que tots tres tenien diversos antecedents per delictes contra el patrimoni. També van poder relacionar-los amb el robatori comès només uns dies abans al domicili de Molins de Rei, d'on havien sostret joies i diners en efectiu. Els tres detinguts van passar a disposició judicial, i el jutge d'instrucció va decretar l'ingrés a la presó de dos d'ells i la posada en llibertat amb càrrecs del tercer.