El Toni és un dels líders de la secta sexual de Castelló. Després de passar a disposició judicial, ha ingressat a presó de manera provisional i han sortit a la llum els abusos sexuals que, presumptament, cometia cap als nens captats i quin era el seu modus operandi. Entre les víctimes, hi ha un nen de 8 anys i adolescents de fins a 16.

Antonio G.L., conegut popularment com 'El tío Toni', és un home de 64 anys que, presumptament, liderava aquesta perillosa secta sexual. Aquest home treballava en un herbolari i havia escrit dos llibres d'autoajuda.

"Sóc l'enviat de Déu, us netejaré la brutícia i us portaré cap a la llum"

Segons les investigacions policials, el Toni era el cap d'una secta sexual. Les aberracions les feia en una masia de Vistabella del Maestrat anomenada "La Chaparra". "Sóc l'enviat de Déu, us netejaré la brutícia i us portaré cap a la llum", deia l'Antonio als seus adeptes. 

Segons explica Levante EMV, aquest home feia més de 30 anys que es dedicava a captar membres d'aquesta secta. Per fer-ho, utilitzava les seves consultes de reiki, que és una pseudoteràpia (sense evidència científica) a través de la qual assegura sanar els dolors físics i emocionals dels seus pacients.

Es guanyava la confiança de les víctimes per captar-les a la secta

Per si no fos poc, l'Antonio deia que podia curar el càncer. El seu modos operandi era, a poc a poc, guanyar-se la confiança de les víctimes i, quan les tenia completament captivades, les convencia per tal que portessin les seves filles. Un cop els tenia completament captivats, presumptament, abusava sexualment de les menors d'edat, que tenien entre 8 i 16 anys. Els abusos també es cometien contra els majors d'edat.

Quatre víctimes aconsegueixen escapar i expliquen els horrors

La investigació va començar el novembre de l'any passat gràcies a quatre víctimes que van aconseguir escapar d'aquesta perillosa secta. Segons expliquen elles mateixes, l'home les violava dient que "les havia d'iniciar en la sexualitat". L'Antonio, presumptament, abusava de la seva situació de poder a la secta per abusar sexualment de les dones i adolescents i, després de passar a disposició judicial, ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança.

El Toni ha ingressat a presó de manera provisional

El Toni no ha estat l'únic que ha ingressat a la presó. Hi ha dues persones més, que també formaven part de la cúpula de la secta, que també seran privats de llibertat. Els altres detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs i tenen completament prohibit apropar-se a les víctimes. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.