Investiguen un fals terapeuta per abusar sexualment de tres pacients. Aprofitant les sessions de massatges, feia tocaments als genitals a les víctimes i quan aquestes es queixaven, s'excusava dient que formava part de la teràpia. Hi ha una investigació oberta i no descarten que hi hagi més víctimes d'aquest depredador sexual.

Tot va començar fa dues setmanes quan tres víctimes van denunciar als Mossos d'Esquadra que havien estat víctimes d'abusos sexuals per part d'un fisioterapeuta. Quan els agents van començar a cercar informació per esclarir els fets, van descobrir que el presumpte autor era un home de 60 anys que es feia passar per fisioterapeuta quan, en realitat, no ho era. 

Un fals massatgista que abusava sexualment de les seves pacients a Barcelona

El modus operandi d'aquest fals massatgista era sempre el mateix: les víctimes contactaven amb ell per tal que els fes un massatge fisioterapèutic i, en un moment donat de la sessió, aquest abusava sexualment d'elles fent-los tocaments als genitals.

Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra

Investiguen un home que, presumptament, es feia passar per fisioterapeuta per abusar sexualment de les seves pacients a Barcelona / Mossos d'Esquadra

El presumpte abusador tocava els genitals a les víctimes sense el seu consentiment

Quan aquestes es queixaven dels fets, el presumpte abusador s'excusava dient que formava part de la teràpia, tot i que no les havia avisat anteriorment que en el massatge hauria de tocar els genitals a les pacients.

El presumpte abusador no està col·legiat com a fisioterapeuta: denunciat per intrusisme laboral

Els Mossos d'Esquadra van contactar amb el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i amb el  Consell General de Col·legis de Fisioterapeutes d’Espanya per comprovar més dades sobre aquest presumpte abusador, que no estava col·legiat a cap de les dues entitats i, per tant, no pot dedicar-se a la professió.

De moment, no ha transcendit la identitat del presumpte autor dels fets i ha estat denunciat per dos delictes: un d'abusos sexuals a tres dones i un altre d'intrusisme laboral. Els policies estan intentant esbrinar si hi ha més víctimes d'aquest abusador sexual.

"Investiguem un fals fisioterapeuta de Barcelona que hauria abusat sexualment d'almenys tres dones"

"Investiguem un fals fisioterapeuta de Barcelona que hauria abusat sexualment d'almenys tres dones. També se l'ha denunciat per intrusisme professional", expliquen els Mossos d'Esquadra en una publicació de Twitter.

Un altre cas molt similar a Donosti

Malauradament, no és la primera vegada que un massatgista s'aprofita d'aquesta professió per abusar sexualment de les seves pacients. De fet, a Donosti, fa uns mesos, van atacar la consulta d'un massatgista perquè presumptament, abusava de les pacients menors d'edat.