La Guàrdia Civil escorcolla la casa de Tomás Gimeno a Igueste de Candelaria després de dies desaparegut amb les seves filles Anna, d'un any, i Olivia, de sis.

Tomás Gimeno, segrestador de les seves filles petites

Després de l'ultimàtum de Tomás dient que no tornaria a veure les seves filles, Beatriz, la mare de les nenes desaparegudes a Tenerife, va anar a la casa de la seva exparella a Igueste de Candelaria.

Allà va poder comprovar que faltava roba i que no hi havia rastre de les nenes ni de l'home.

Aquí es va iniciar l'angoixa que fa tres dies que acompanya els habitants de l'illa canària de Tenerife.

La denúncia de desaparició de les petites Anna i Olivia va iniciar un ampli dispositiu de recerca per mar, terra i aire.

De moment, el rastre ve per via marítima: primer va aparèixer el vaixell en el qual el Tomás havia sortit a navegar dimarts a la nit, quedant gravat per les càmeres de seguretat del port de Marina; i aquest matí la cadireta de bebè de l'Anna, que ha aparegut surant a la costa.

Registren la seva casa a Igueste de Candelaria

Mentre el vaixell està sent analitzat per agents de la científica de la Guàrdia Civil, agents de paisà i uniforme registren ara la finca d'Igueste amb la intenció de trobar noves pistes sobre el parador de les petites i del pare, que consta ara com a autor d'un segrest parental.

Vaixell Tenerife Anna Olivia Tomás / EFE

Analitzen el vaixell i la cadireta trobats a la deriva a la costa de Tenerife mentre es registra la casa d'Igueste de Candelaria / EFE

D'altra banda, Salvament Marítim i helicòpters de la Guàrdia Civil han ampliat la recerca cap al sud-est, a zones de les illes de La Gomera, La Palma i El Hierro, després de dies a la zona nord-oest de Tenerife, entre Punta d'Anaga i Güímar, on ha aparegut el cabàs infantil.

El jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Güímar ha obert les diligències prèvies per la presumpta comissió d'un delicte de segrest.