Halloween comença amb un possible cas d'abús sexual a una menor d'11 anys a Badalona (Barcelonès). Segons ha avançat El Periódico i ha confirmat aquest mitjà, els tocaments s'haurien produït durant la celebració d'un túnel del terror al barri de La Salut, molt a prop de l'Escorxador, de la ciutat metropolitana. Tot apunta que l'agressió no només es va fer a la noia, sinó que va enfrontar famílies a l'entrada de l'esdeveniment recreatiu perquè van fer-se, presumptament, a d'altres nens i nenes que participaven a l'activitat, segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat. De fet, la Guàrdia Urbana de Badalona va rebre l'avís i es va traslladar fins a aquest túnel del terror aquest diumenge a la tarda, on hi va haver-hi aldarulls verbals entre familiars, però també dels organitzadors tot i que en un principi no estarien implicats, per aquests fets que investiguen els Mossos d'Esquadra.

La denuncia va venir després dels tocaments, no en el moment que va anar-hi la policia

Fonts policials expliquen que, una vegada al barri de La Salut on es van produir els aldarulls, van trobar dues parts en una baralla verbal molt forta. Les persones, en un principi menors també, que van fer els tocaments els semblaven negar mentre que les famílies els recriminaven un delicte d'abús sexual. Els agents de la Guàrdia Urbana van tranquil·litzar totes dues parts i l'incident va concloure sense cap denúncia registrada, al menys durant la tarda de diumenge, quan la policia va personar-se a l'establiment guarnit per celebrar Halloween.

No obstant això, sembla que els pares de les afectades haurien fet arribar denuncies posteriorment al cos policial municipal pels presumptes tocaments a menors en aquest túnel del terror. Respecte a la noia d'11 anys, tot apuntaria que altres menors de l'esdeveniment la van agafar a l'altura dels pits i van començar a fer-li tocaments. En aquests moments la policia catalana investiga els fets ocorreguts aquest diumenge a la tarda, durant la celebració d'aquest esdeveniment festiu paral·lel a la castanyada. Es tracta d’un passatge força concorregut, ja que competeix en un concurs estatal per ser el millor túnel d’aquest tipus. Durant la jornada d’avui s’ha obert l’atracció amb normalitat.