La Guàrdia Urbana ha trobat el cos sense vida d’un jove d’uns vint anys a la platja Coco de Badalona. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar de qui es tracta, ja que encara no se li ha pogut identificar.

Segons han informat a EFE fonts policials, agents de la Policia Local de Badalona van alertar als Mossos de la troballa al voltant de les 21:30 hores d'aquest dissabte. El cos no sembla tenir signes de criminalitat, per la qual cosa es considera la possibilitat que es tractés o d'un suïcidi o d'un ofegament accidental. De totes maneres s'haurà d'esperar als resultats de l'autòpsia per a poder determinar la causa exacta de la mort que, segons fonts policials, pot trigar un parell de dies.  

La notícia d'aquesta troballa arriba poc després que Protecció Civil avisés de què un home havia caigut des d'un creuer al Port de Barcelona, que podria acabar en un altre ofegament si els serveis d'emergència no troben la persona accidentada a temps.

Altres casos a les platges de Badalona

El passat juny els bombers van rescatar una noia aferrada a una boia que no podia tornar a la platja. Els fets van ocórrer a la platja de l’Estació, on la jove, de 22 anys, feia un bany nocturn amb uns amics. Els seus companys van ser els qui van alertar als serveis d’emergència de matinada després de perdre-la de vista a l’aigua. La noia va aparèixer amb una lleugera hipotèrmia, però fora d’això, sana i estàlvia.

L’altre cas també va succeir aquest estiu. En aquesta ocasió es va rescatar un noi de 19 anys en estat greu de la platja dels Pescadors. Després de ser rescatat pel Sistema d’Emergències Mèdiques, va ser traslladat a l’Hospital Germans Trias. Durant tot l’estiu van morir ofegades un total de vint persones per tota la costa catalana, quatre més que a l’estiu de 2021.