La Policia Nacional investiga les morts de dos homes en una finca a la localitat de Vélez-Málaga que han tingut lloc aquest divendres al matí. La principal hipòtesi amb la qual ara treballen els investigadors és que un d’ells hauria abatut l’altre a trets i després s’hauria suïcidat. Les dues persones es coneixien i pel que sembla darrere del crim es podria amagar un conflicte laboral entre ells. Seran les autòpsies les que confirmin aquesta teoria.

El succés ha tingut lloc al voltant de dos quarts d’onze del matí en una finca agrícola als afores de Vélez-Málaga. Un veí de la zona ha alertat al 112 que hi havia una persona morta al voral del camí i s’han activat diverses patrulles de la Policia Local i la Policia Nacional. En arribar, han trobat un home de 52 anys mort dins la propietat amb una escopeta al seu costat. Els serveis sanitaris desplaçats al lloc no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Després de rastrejar la zona, a pocs metres de distància, s’ha trobat un segon cadàver. Era el d’un home de 47 anys que estava al voral d’un camí a l’exterior de la finca. La principal hipòtesi dels investigadors és que l’home de 52 anys hauria matat el de 47 i posteriorment s’hauria suïcidat. Pel que sembla, els dos homes es coneixien i unes desavinences laborals es podrien estar darrere del presumpte homicidi i posterior suïcidi.

Investiguen un altre tiroteig a Màlaga

La Policia Nacional també està investigant un altre tiroteig que va tenir lloc el passat dilluns a la ciutat de Màlaga. S’hauria produït durant una baralla entre clans, tot i que en aquesta ocasió no hi va haver ferits. Quan els agents van arribar alertat pels avisos dels veïns, l’altercat s’havia dissolt i els autors del tiroteig havien marxat. Sí que es va poder confirmar que s’havia produït en trobar dotze beines al mig del carrer. Els investigadors estan intentant esclarir els fets i localitzar els presumptes autors per detenir-los.