Baralla al centre històric de Lleida (Segrià) la nit de Sant Esteve. La Guàrdia Urbana de la capital de Ponent va ser requerida cap a tres quarts de vuit del vespre al carrer Cavallers per una agressió entre dos homes. Segons ha avançat Segre, un dels individus va trencar-li la mandíbula a l'altre durant l'enfrontament, tot i que encara no està clar si va ser un atac aleatori o una agafada que va anar a més. Quan els policies van arribar fins al lloc dels fets només van trobar una persona allà, la qual sagnava per la boca i presentava cops visibles a la cara. Automàticament els agents van donar l'avís al Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar-se amb una ambulància i el van portar fins al CUAP (Centre d'Urgències d'Atenció Primària) de Prat de la Riba.

L'agressor detingut i la víctima sense dents

La víctima va ser traslladada al centre assistencial per fer-li una valoració mèdica. Entre tant, els agents van iniciar la cerca del presumpte agressor pels carrers de la ciutat. Això va ser possible, segons ha explicat el mitjà citat, per la descripció que l'home atès pels facultatius d'emergències va donar als policies poc abans de pujar a l'ambulància. Tot i l'activació de patrulles per enxampar-lo, l'atacant va ser localitzat al CUAP de Prat de la Riba, on era l'home amb diverses lesions. Pel que sembla, va anar fins allà per rebre atenció mèdica, atès que presentava cops superficials fruit de la baralla de la nit d'aquest dilluns al carrer Cavallers.

El presumpte agressor, un home de 36 anys, va ser detingut per la Guàrdia Urbana de Lleida per un delicte de lesions. D'altra banda, l'equip mèdic del CUAP va determinar que la víctima va perdre alguna peça dental i, a més, tenia la mandíbula fracturada, fruit dels cops que va rebre al rostre al bell mig de la capital de Ponent, a tocar als jardins de la Seu Vella.