La Policia d'Indianapolis ha confirmat múltiples víctimes en un tiroteig en instal·lacions de l'empresa de missatgeria FedEx a prop de l'aeroport de la ciutat, ubicada en l'estat nord-americà d'Indiana.

Tiroteig a Indianapolis en plena nit

Segons la portaveu del Departament de Policia Metropolitana d'Indianapolis, Genae Cook, els agents han estat avisats per traslladar-se al lloc, al passeig de Mirabel, a les onze de la nit (hora local), informa la cadena de televisió local WRTV.

 

Quan van arribar els agents el tirador encara estava actiu, però després es va llevar la vida i els agents informen que "no hi ha amenaça real en aquests moments".

Hi ha múltiples persones amb ferides de bala, que han estat traslladades a hospitals. La Policia confirma de moment 8 morts arran de l'atac.

Almenys 8 persones mortes

També hi ha un punt d'atenció a les famílies i amics que no han aconseguit contactar amb els seus éssers estimats que eren a l'interior de l'edifici en el moment dels fets.

Cook ha precisat que els agents són al lloc dels fets, treballant i recopilant informació en una "situació de víctimes en massa".

Un testimoni de la situació explica a la televisió local que estava sopant quan va sentir el que creia que eren cops metàl·lics molt forts.

Poc després va reconèixer que es tractava de trets i va veure com una persona sortia corrents de les instal·lacions i agafava una altra arma de foc del maleter d'un cotxe.

Tirador suïcida amb dues armes de foc

El mateix mitjà ha publicat també els àudios de diferents trucades a la policia per part de testimonis, que afirmaven veure "una persona amb ferides de bala tirada al terra del magatzem de FedEx".

Repartidor Fedex / Pixabay

El tiroteig va tenir lloc ahir a la nit a les 23 hores en unes instal·lacions de l'empresa de missatgeria FedEx / Arxiu Pixabay

Les autoritats han indicat que de moment no poden aportar més detalls sobre la situació, segons recull CNN.

Per la seva part, un portaveu de la Policia estatal d'Indiana, John Perrine, ha informat a través del seu perfil de Twitter de diferents talls en carreteres properes al lloc a causa de l'operatiu policial.