Un tiroteig a Ciudad Real deixa tres persones mortes i tres ferits, entre ells l'home que ha obert foc. Als fets, produïts aquest matí a les 10.30 hores a una urbanització entre els municipis de Villamayor de Calatrava i d'Argamasilla de Calatrava, hi ha dos policies hospitalitzats i un altre ha mort.

Policia mort

Un dels morts és un policia local d'Argamasilla de Calatrava que participava en l'operatiu. Els altres dos morts són un tractorista que es trobava treballant en la zona i el propi pistoler, abatut durant el dispositiu especial.

L'agricultor mort, va rebre un tret quan transitava amb el seu tractor per una carretera pròxima. Respecte als ferits, són un Guàrdia Civil i un Policia Local, a més d'una tercera persona, el pare del tirador.

Ferits per arma de foc

Respecte a l'agent de la Guàrdia Civil, va ser ferit per arma de foc en una cama. La gravetat de la situació ha propiciat el seu trasllat a un centre hospitalari proper, i serà intervingut pròximament a quiròfan. En aquests moments, està conscient i sense risc vital.

El pare de l'agressor, de 81 anys, sofreix ferides lleus al cap i contusions. Ha estat traslladat a urgències, on està conscient i fora de perill. El tercer ferit, un agent de la Policia Local d'Argamasilla de Calatrava, ha rebut un tret en l'abdomen i també requereix cirurgia, si bé està estable.

Disputa familiar

El tiroteig s'ha originat, segons han explicat fonts de la Subdelegació del Govern a Castella-La Manxa, després d'una discussió familiar entre l'home que ha disparat, de 50 anys i divorciat, i el seu pare, de 81 anys.

La disputa familiar s'ha originat en un xalet situat als afores d'Argamasilla de Calatrava i al peu de la carretera CR-4116, que uneix aquesta localitat amb Villamayor de Santiago. L'home de 50 anys s'ha atrinxerat en l'habitatge i ha començat a disparar a tothom qui passava per la zona. Ha estat abatut poc després pels cossos policials.