Un tiquet del conegut restaurant 80 Grados de Pozuelo de Alarcón (Madrid) es viralitza a les xarxes socials: es tracta d'un compte de fa uns mesos que ofereix descomptes als clients que són amables amb els treballadors.

El restaurant 80 Grados és un dels més populars de l'àrea metropolitana de Madrid i està situat a l'avinguda Europa de l'elitista ciutat de Pozuelo d'Alarcón. Aquest restaurant no només és conegut per la bona relació qualitat-preu dels seus plats, sinó que també s'està fent popular pels seus tiquets, ja que, a diferència d'altres restaurants, ofereix uns descomptes originals i poc habituals.

L'amabilitat, el somriure, la confiança i la recomanació del local

De fet, ofereixen petits descomptes per tenir un bon tracte amb els treballadors. Tal com es pot veure a la foto, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, s'han fet quatre descomptes diferents en un tiquet de l'abril del 2021. El motiu? L'amabilitat, el somriure, la confiança i la recomanació del local.

La clienta comparteix la foto del tiquet a les xarxes socials

La clienta, que no ha dubtat a compartir la imatge del tiquet a les xarxes socials, ha ensenyat tot el que han demanat a la seva taula. Dos tints, un tàrtar de filet, un ou trufat, nyoquis amb bolets, raviolis, pa i "regañas", sandvitx de costelles, lasanya d'ànec i un coulant de plàtan. 

"Pel teu somriure, per la teva confiança, per la teva amabilitat i per recomanar-nos"

En total, costava 60 euros, però la sorpresa ha estat quan ha demanat el compte i ha pogut comprovar que tenia quatre descomptes: "Pel teu somriure, per la teva confiança, per la teva amabilitat i per recomanar-nos", motius pels quals ha obtingut una petita rebaixa de cinc cèntims al total de la comanda.

Ticket viral / Twitter fabibartolotta

Es viralitza el tiquet d'un restaurant de Pozuelo de Alarcón (Madrid) que ofereix descomptes als clients que somriuen, són amables i recomanen el local / Twitter fabibartolotta

"80 Grados es cuina a baixa temperatura, la màxima per mantenir les propietats i el sabor original dels aliments"

"El nostre secret: la temperatura. 80 Grados es cuina a baixa temperatura, la màxima per mantenir les propietats i el sabor original dels aliments", explica el restaurant 80 Grados a les seves xarxes socials, on comparteixen fotos dels plats que ofereixen.

Escàndol en un bar de Logronyo pel suplement per un plat sense el seu ingredient estrella: tiquet viral

Aquest no és l'únic tiquet que s'ha fet viral i fa uns mesos es va fer molt popular un altre bar de Logronyo (Rioja), ja que cobraven un suplement molt curiós per la truita de patates.

Per més estrany que resulti, una truita de patates amb ceba era més barata que la que no en portava i, de fet, el simple fet de no posar aquest ingredient, suposava un increment del preu del plat, uns fets que van fer reviure l'etern debat entre els amants de la truita de patates amb ceba contra els qui, pensen que no se n'ha de posar.