Es fa viral el tiquet d'un bar de Logronyo (Rioja). El motiu? Han cobrat un suplement per la truita de patates sense ceba, que és més cara que la que en porta. Les reaccions no han tardat a arribar.

Es viralitza un tiquet d'un bar on cobren un suplement per la truita de patates sense ceba

Els fets van passar el mes de setembre, però s'han viralitzat en els darrers dies. Tal com es pot veure a la foto, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, el client d'un bar de Logronyo demanava una truita de patates i, quan anava a pagar, no es podia creure el que sortia en el tiquet.

Per la seva sorpresa, la truita de patates amb ceba costa 9 euros i la que no en porta 10. És a dir, que li han cobrat un suplement per treure-li un ingredient quan, normalment, aquest extra es cobra quan et posen ingredients de més.

"M'han cobrat un euro per una truita de patates sense ceba", explica el client del bar al seu compte de Twitter. A la publicació es pot veure com una truita de patates sense ceba costa 1 euro de més que la que en porta, uns fets que han causat gran indignació al client. "Demà penso anar a demanar el llibre de reclamacions, que m'han informat que això és il·legal", diu l'usuari a les xarxes socials.

Tiket viral / Twitter pizarrines

Es viralitza un tiquet d'un bar on cobren un suplement per la truita de patates sense ceba / Twitter pizarrines

Torna l'etern debat de si la truita de patates es fa amb ceba o sense ceba

Aquest tiquet viral ha tornat a desencadenar l'etern debat de si la truita de patates és amb ceba o sense i, evidentment, els defensors de la truita amb ceba no han dubtat a mostrar com de divertit els ha semblat aquest tiquet.

No és la primera vegada que el bar Avenida 55 es viralitza pels seus tiquets surrealistes, de fet, fa poc més d'un mes, el periodista Xosé Castro va penjar una altra foto del tiquet on li feien un descompte de 10 cèntims "per lleig".

El bar va organitzar un concurs per celebrar el Dia del Lleig

De fet, segons explica el propietari del local, el 5 d'abril van celebrar "El dia del Lleig", oferint cinc cèntims de descompte als clients menys agraciats, que a la vegada, participaven en un concurs de truites de patates i cerveses al qual van assistir fins a 400 persones. Aquest bar s'ha convertit en un dels més populars de la capital de La Rioja per dos motius: pels seus tiquets virals i per la qualitat de les truites de patates, ja que segons els seus clients, són de les millors que hi ha a la ciutat.