Surt a la llum un truc de Tinder per treure el màxim partit a l'aplicació i tenir molts més likes. Està comprovat que fer-se una foto amb un gos augmenta significativament el número de "m'agrada".

Com aconseguir més "likes" a Tinder

Tinder és una de les aplicacions més famoses per lligar. No obstant això, a vegades, no s'obtenen tantes interaccions com es desitjarien i, per aquest mateix motiu, han revelat un truc per aconseguir més "likes" i fer que el perfil sigui més desitjable per tothom.

La importància de tenir fotos amb gossos a Tinder per fer els perfils més desitjables

Està demostrat científicament que aquelles persones que tenen fotos amb gossos són més propenses a tenir "m'agrada". Així ho ha determinat un estudi de Maryanne L.Fisher, una coneguda psicòloga dels Estats Units que ha fet nombroses investigacions que determinen com interpretar què busca una persona a Tinder en funció de les fotos que publica a l'aplicació.

Oscar perro mascarilla / Cedida

Un estudi d'una psicòloga dels Estats Units demostra que les persones que tenen gossos tenen més "likes" a Tinder / Cedida

"Els homes i dones que busquen relacions a llarg termini acostumen a fer servir fotos d'éssers dependents"

"Els homes i dones que busquen relacions a llarg termini acostumen a fer servir fotos d'éssers dependents com, per exemple, nens petits o mascotes". Això ho farien per demostrar que estan preparats per assumir les responsabilitats que suposa tenir una relació, explica l'estudi, on s'explica que els homes acostumen a mostrar-se amb animals mentre que les dones, amb nens.

Millor fotos amb gossos que amb gats

Un fet que crida l'atenció és que els homes que tenen fotos amb gossos reben més "m'agrada" que les fotos amb gats. El motiu? Segons aquest estudi, perquè el gat s'associa a la feminitat i "els gossos són confiables i requereixen responsabilitat". No obstant això, la psicòloga explica que aquestes dades són només aproximacions i que no són termes absoluts.

Una discoteca de Madrid amb Tinder real i en directe es fa viral

Fa unes setmanes, una discoteca de Madrid va fer una iniciativa per lligar que s'ha convertit en viral: es tracta d'un Tinder real en directe, un projecte de la sala LAB the Club, que ha reobert les portes després de mesos de tancament per la pandèmia del coronavirus amb una idea molt original.

Amb aquesta idea, pretenen integrar els avenços informàtics a la vida diària, inclosa la part amorosa. El club compta amb 1.800 m², capacitat per a 1.450 persones, sis barres i 65 nous reservats des d'on enviar missatges, uns fets que han corregut com la pólvora a Madrid i que han fet que aquest local es viralitzi a la ciutat.