Tràgica mort de dos pagesos en menys de 48 hores. Uns tigres van atacar un dels grangers al poble d'Aliganj, a l'Índia, aquest dilluns, tot i que prèviament un altre va perdre la vida en ser atacat per un d'aquests grans felins prop de la serra de Belraya, a la reserva de tigres de Dudhwa, al districte indi de Kheri. Ambdós es dedicaven al bestiar i a l'agricultura, i tenien 50 anys en el moment de la mort.

La víctima d'aquest dilluns és Ashok Kumar, que havia sortit de casa cap a les deu de la nit d'aquest dilluns per protegir la seva collita del bestiar perdut. Però, segons ha explicat el diari The Times of India, no va tornar a casa, moment al qual els seus familiars van començar a buscar-lo i van trobar el seu cos menjat parcialment al voltant de les set del matí de dimarts. "Sembla que el tigre l'havia arrossegat gairebé 600 metres del lloc de l'atac, a poc més de dos quilòmetres del nucli del bosc de la serra forestal de Mala a la reserva de tigres de Pilibhit (PTR)", ha assegurat l'oficial adjunt de la divisió de boscos i vida salvatge, Sher Singh. "Les marques trobades a prop del lloc indiquen que es tracta d'un tigre mascle adult", ha sentenciat.

Els veïns no volen que s'emportin el cadàver i 56 euros d'indemnització

Però, a més d'aquesta darrera mort per un atac de tigre a la zona, el problema van ser els vilatans. Els locals van protestar i van intentar evitar que la policia s'emportés el cadàver per a l'autòpsia. Això, segons el mitjà citat, va comportar un gran desplegament policial al poble perquè els forenses i d'altres equips d'emergències poguessin accedir al lloc, tot intentant que els veïns suspenguessin la seva concentració. "S'han desplegat equips de camp i s'han instal·lat càmeres per controlar el moviment del tigre a la zona", ha asseverat Naven Khandelwal del DFO. La família de la víctima, per aquest assassinat, rebrà una indemnització de 5.000 rupies, que al tipus de canvi actual són uns 56 euros.