Una macabra troballa ha posat de dol a la indústria cinematogràfica nord-americana, després que l'actor i model Moses J. Moseley, de 31 anys, hagi aparegut mort. Així ho ha confirmat de matinada el seu mànager i persones del seu entorn en els seus comptes d'Instagram. Segons les informacions recollides pels mitjans locals, el cos ha estat trobat en un pont que discorre sobre l'autopista a la zona de Hudson Bridge, a Stockbridge, estat de Geòrgia.

Mor en estranyes circumstàncies l'actor Moses J. Moseley

Feia ja dies que la seva família havia posat una denúncia per la seva desaparició i, segons explica el seu representant, Gail Tassell, van buscar respostes en la companyia de seguretat i protecció en vehicles OnStar, que va aconseguir rastrejar i localitzar l'automòbil de Moseley en l'àrea de Hudson Bridge, on van trobar el seu cos, ja sense vida. Ara, una investigació intentarà aclarir les circumstàncies i causes de la mort, entre les quals no s'ha descartat el suïcidi. De fet, diverses evidències apunten a aquesta possibilitat i s'ha pogut confirmar de fonts familiars que el cos tenia una ferida de bala.

Moses J. Mosely

Moses J. Mosely / Arxiu

Moses, de 31 anys, es va enlairar com a artista el 2010, fent de model i actor secundari en icòniques sèries i pel·lícules d'èxit. Destaquen, sobretot, el seu paper en la sèrie The walking dead, en la qual va aparèixer entre 2012 i 2015 interpretant una de les mascotes zombis de Michonne, interpretada per Danai Gurira; i el del concursant del Districte 11 en la segona part de la saga de Els jocs de la fam.

'The walking dead' i 'Els jocs de la fam', de dol

De fet, el perfil oficial de la sèrie sobre morts vivents, en la qual va aparèixer durant sis capítols, s'ha fet eco de la notícia de la seva mort i han enviat un missatge de suport a la seva família. "Els nostres pensaments i pregàries estan amb el nostre membre de la família The walking dead Moses J. Moseley", lamentaven. I és que, sota una gran capa de maquillatge i una gran feina de caracterització, es va convertir en un dels zombis que acompanyaven al personatge de Michonne, que els portava lligats amb cadenes i que la jove, un dels personatges més populars de la sèrie, utilitzava per defensar-se de possibles atacs de zombis i d'altres humans.

Amb aquesta trista notícia, la sèrie d'èxit encara la seva recta final, amb la pròxima estrena de l'última temporada, la número onze. Malgrat que ara ja no manté unes audiències tan altes, va arribar a ser la ficció televisiva més vista als Estats Units en l'època en què Moseley va participar en la sèrie. Fins i tot emetent-se en un canal de pagament, AMC, no va impedir que el seu atractiu arribés a milions d'espectadors. Ara, el pròxim 20 de febrer -21 de febrer a Fox Espanya- estrenarà la segona part de les tres en les quals es divideix aquesta última temporada.