A quarts de sis de la tarda un accident de trànsit en el qual s'han vist implicats vuit vehicles ha creat fins a un quilòmetre de cua entre Esplugues de Llobregat i Diagonal. L'accident ha succeït a l’avinguda de la Diagonal amb l’avinguda d’Albert Bastardas, a la ciutat de Barcelona. Una persona ha quedat atrapada dins d'un dels vehicles implicats, i el nombre de ferits s'eleva a quatre persones. 

Diverses dotacions de Bombers i de la Guàrdia Urbana de Barcelona s'han desplaçat fins al lloc de l'accident per tal d'atendre les persones ferides. Tres de les persones ferides han estat traslladades a centres hospitalaris, i una altra ha estat atesa al mateix lloc del sinistre, tal com han informat els Bombers. 

Una persona ha quedat atrapada dins el cotxe

Una de les persones implicades en l'accident ha quedat atrapada dins el seu vehicle sinistrat. Els Bombers de Barcelona han treballat per rescatar-la del cotxe i els equips sanitaris l'han atès per valorar el seu estat i curar les ferides ocasionades per l'accident. 

Accident Diagonal Barcelona Bombers Persona Atrapada
Els Bombers de Barcelona han rescatat la persona atrapada dins el vehicle / Bombers de Barcelona 

Les causes de l'accident es desconeixen

Les causes que han donat peu a un accident d'aquesta magnitud, que ha implicat a vuit vehicles i ha deixat quatre persones ferides, encara es desconeixen, tot i que s'estan investigant. Els Bombers de Barcelona, juntament amb la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Serveis d'Emergència han dut a terme tasques de rescat. El trànsit a la cruïlla entre l'avinguda Diagonal i l'avinguda d’Albert Bastardas ha quedat tallat durant aproximadament dues hores, i la circulació s'ha restablert cap a les vuit de la tarda. 

Retencions de fins a un quilòmetre a l'entrada de Barcelona

L'accident, que ha tingut lloc en una de les principals vies de circulació de la ciutat comtal, ha creat retencions dins la mateixa ciutat, però també a les vies d'entrada. Tal com ha informat el Servei General de Trànsit, a la carretera B-23 s'ha generat un quilòmetre de retencions entre Esplugues de Llobregat i la Diagonal. L'accident ha obligat a tallar la circulació en dos carrils d'entrada a Barcelona i en un sentit Martorell. 

Imatges aèries de les retencions causades per l'accident de la Diagonal / Trànsit

Un altre accident a l'altura de Tarragona provoca cinc hores de retencions

Cap a les vuit d'aquest matí, un camió de gran tonatge ha bolcat a l'altura del quilòmetre 246 de l'AP-7, en sentit Tarragona. L'accident ha generat quatre quilòmetres de retencions en sentit nord i sis quilòmetres de congestió en sentit sud. El camió ha travessat totalment la via, i la circulació en sentit Barcelona ha quedat tallada durant prop de cinc hores, fet que ha provocat les llargues retencions en sentit tant nord com sud. El conductor del camió ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'hospital.