Nou incendi amb una víctima mortal a Catalunya: una dona de 73 anys ha perdut la vida a Calonge (Baix Empordà). Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes del foc.

Els fets van passar el dijous en una casa situada a l'avinguda dels Països Catalans número 67 d'aquest municipi de la Costa Brava, segons expliquen els Bombers de la Generalitat, que han rebut l'avís de l'incendi a les 18:18.

Gran columna de fum a la finestra d'una casa

Immediatament, quatre dotacions s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que hi havia una columna de fum de la finestra d'una casa. També s'han desplaçat els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i agents de la Policia Local i Mossos d'Esquadra.

La víctima mortal és una àvia de 73 anys amb mobilitat reduïda

Un cop a l'interior del domicili incendiat, han pogut corroborar que el foc havia cremat un sofà i una tauleta a l'habitació on hi havia la víctima, que era una dona de 73 anys amb mobilitat reduïda. Malauradament, els treballadors del SEM no van poder fer res per salvar-li la vida i va morir per culpa de les flames.

Anciana / Pixabay

Una àvia de 73 anys mor en un incendi a casa seva a Calonge (Baix Empordà): els Mossos d'Esquadra investiguen quines han estat les causes de les flames / Pixabay

"Aquesta tarda, hem treballat en un incendi d'habitatge a Calonge amb una víctima mortal"

"Aquesta tarda, hem treballat en un incendi d'habitatge a Calonge amb una víctima mortal", expliquen els Bombers de la Generalitat en una publicació de Twitter, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes de l'incendi. Encara que tot apunta que ha estat una mort accidental, no descarten cap hipòtesi. 

Un home se suïcida calant foc a casa seva a la Vilella Baixa

Aquest no ha estat l'únic incendi mortal dels darrers dies. La setmana passada un home d'edat similar va morir en un altre incendi a casa seva a la Vilella Baixa (Priorat). Segons les primeres investigacions policials, la víctima es va suïcidar calant foc a la planta baixa de la casa. Afortunadament, la resta de persones que es trobaven al seu interior, van poder fugir i els fets van causar gran commoció al priorat.

L'incendi de l'hotel Coronado de Barcelona va ser provocat

Fa unes setmanes, al barri del Poble Sec, hi va haver un incendi a l'hotel Coronado que va acabar amb un home mort. El cas es va viralitzar per la duresa de les imatges, ja que alguns clients van haver de saltar per la finestra d'un tercer pis per no morir atrapats per les flames. Hi ha una investigació oberta i tot apunta que es tracta d'un incendi provocat per una dona que s'hi allotjava.