Fa gairebé un mes que se li va perdre el rastre a la Camila, una nena de 6 anys que va desaparèixer a Caldes de Montbui (Vallès Oriental). A ElCaso.cat ens hem posat en contacte amb el pare de la menor i assegura que hi ha una tercera persona implicada en el segrest i que els Mossos d'Esquadra es neguen a investigar-ho.

Camila Rebecca Quezada Sldorkevich 

Tal com vam avançar en aquest diari, la Camila Rebecca Quezada Sldorkevich està presumptament segrestada per la seva mare a Rússia, concretament a Sant Petersburg. Se li va perdre el rastre el 31 d'agost a Caldes de Montbui quan el Julio, el pare de la menor, la va anar a buscar per complir amb el règim de la custòdia compartida.

Col·laboració ciutadana per trobar la nena desapareguda a Caldes de Montbui

Per la seva sorpresa, va veure que no hi havia ningú a casa: ni la mare ni la nena i, per aquest mateix motiu, va denunciar-ho tot a la Policia, que va emetre una alerta demanant col·laboració ciutadana per trobar-la com més aviat millor. Segons el testimoni de la mare de la Camila, el Julio la maltractava tant a ella com a la menor, a qui a més, acusava d'haver abusat sexualment d'ella. 

Les proves judicials a favor del pare

Més enllà del testimoni ple de contradiccions de la Dasha, la mare de la Camilia, les proves judicials es presenten a favor del pare: les denuncies per maltractament han estat arxivades, i els informes dels presumptes abusos sexuals desestimats. Per si no fos poc, la psicòloga que els va fer ha estat sancionada per una falta greu, ja que aquests informes no tenien ni objectivitat ni veracitat. A més, a ElCaso.cat hem tingut accés a vídeos on es mostra la mare agredint físicament tant al Julio, a qui acusava de maltractament, com al seu pare, que té la Camila en braços.

Gairebé un mes després d'aquest cas de sostracció parental, els Mossos d'Esquadra han centrat tota la investigació a trobar com més aviat millor la nena, que està presumptament segrestada a Rússia. No obstant això, segons el testimoni del pare, aquesta investigació és incompleta i els policies s'estan oblidant d'indagar una qüestió important: el còmplice del segrest.

Els Mossos d'Esquadra no volen investigar el còmplice del segrest

Segons les denuncies presentades pel Julio, a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, l'home presenta diverses proves per culpar al company sentimental de la mare de la Camila de ser còmplice del segrest de la menor. Tot i les denuncies presentades, el Julio assegura que els Mossos d'Esquadra no volen investigar el presumpte còmplice del segrest

Un vol a Moscou i un tiquet de pàrquing a l'aeroport

Fart de la situació, va decidir començar a investigar pel seu compte i es va dirigir fins a l'aeroport del Prat de Llobregat i, parlant amb els treballadors del pàrquing, va descobrir que, presumptament, el cotxe de la mare de la Camila havia estat aparcat al pàrquing de l'aeroport el 8 d'agost, coincidint amb el dia que ella va agafar un vol a Moscou amb la Camila. Així doncs, alguna persona les hauria d'haver portat fins a l'aeroport, ja que el cotxe va sortir del pàrquing després del vol.

Camila Rebecca Quezada Sldorkevich / SOS Desaparecidos

Camila Rebecca Quezada Sldorkevich / SOS Desaparecidos

Qui és el còmplice del segrest parental?

Qui ho va fer? Segons el Julio, tot apunta que ho va fer la parella sentimental de la Dasha, un fet que, segons el seu testimoni, els Mossos d'Esquadra es neguen a indagar. Explica que, de fet, no han ni investigat amb quina targeta de crèdit es va fer el pagament del tiquet del pàrquing ni tampoc han demanat les càmeres de seguretat de l'aeroport, que els podria donar alguna pista sobre qui es troba darrere d'aquest cas de segrest parental i qui és el còmplice.

La investigació continua oberta per trobar la Camila

La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre la Camila, que immediatament es posi en contacte amb Emergències 112 o amb la Policia.