Surten a la llum més detalls del crim del taxista de Lleida. El Mohamed, Simu pels amics, va ser assassinat la setmana passada: algú li va clavar 20 punyalades mentre estava treballant. Aquest home de 43 anys i pare de dos nens petits va denunciar una persona que l'amenaçava. Els Mossos d'Esquadra estan intentant esbrinar si hi ha alguna relació entre aquestes amenaces i el crim, tot i que no és la hipòtesi principal.

El Simu estava treballant diumenge de matinada. Cap a les 2:30, estava a l'avinguda Blondel: algú va demanar el taxi i es va desplaçar amb el client (o clients) fins al carrer Sifó. Va ser en aquest punt quan un testimoni el va veure greument ferit a terra, ple de punyalades. A 50 metres, hi havia el taxi amb el motor engegat i la porta oberta. 

Assassinat d'un taxista de Lleida sense cap detingut

Immediatament, el van traslladar a l'hospital, ja que el seu estat de salut era molt fràgil. Després de tres hores intentant-lo salvar, va acabar morint. Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per esbrinar les causes d'aquesta mort violenta i, de moment, encara no hi ha cap detingut. 

Segons avança el diari Segre, Mohamed Ezzeraiga va denunciar una persona per amenaces i els investigadors no descarten que estigui relacionat amb el crim. Així i tot, la principal hipòtesi és que hagi estat víctima d'un robatori amb molta violència per part d'una altra persona. 

Mohamed Ezzeraiga / Facebook

Mohamed Ezzeraiga va ser assassinat la setmana passada a Lleida: els Mossos d'Esquadra estan intentant esbrinar qui és el responsable d'aquest crim / Arxiu

No obstant això, hi ha altres dues hipòtesis, menys probables, però que tampoc es poden descartar. La primera és que el client hagués patit algun brot psiquiàtric que hagués desencadenat el crim. Tampoc descarten que es tracti d'un assassinat racista, una hipòtesi poc probable però no impossible.

La revisió de les càmeres de seguretat serà clau

Està sent una investigació complicada, ja que els mossos, de moment, no han trobat testimonis que veiessin directament l'assassinat, ja que va passar de matinada en un carrer sense gent. Així doncs, la revisió de les càmeres de seguretat serà clau per buscar pistes i esbrinar qui és el presumpte autor dels fets. 

El Mohamed tenia dos nens petits que han quedat orfes

La mort del Mohamed ha causat gran commoció en el gremi del taxi, que ha posat de manifest la inseguretat que pateixen els treballadors i han exigit més mesures per evitar que es tornin a viure més situacions com aquestes, ja que aquest assassinat ha deixat orfes dos nens, un de cinc anys i un bebè de pocs mesos, que hauran de créixer sense el seu pare.