Mai un radar no havia detectat un cotxe a tanta velocitat a les comarques tarragonines. Les autoritats han enxampat a un conductor de 48 anys a 256 km/h a l'AP-7 a Tarragona. Els Mossos d'Esquadra han procedit a la seva detenció i l'home ha donat positiu per cocaïna. 

A 256 km/h per l'AP-7

La policia ha difós la imatge captada pel radar: cotxe esportiu blau a càrrec d'un conductor que ha aprofitat el poc trànsit de l'AP-7 per apretar l'accelerador desmesuradament. 

​L'home és un veí d'Olèrdola, a l'Alt Penedès, i s'ha buscat un bon embolic. 

El vehicle superava per més del doble la velocitat de la via: el radar l'ha enxampat a 256 km/h. Això pot suposar un delicte contra la seguretat del trànsit inclòs al Codi Penal i pot comportar una pena de presó d'entre 3 i 6 mesos, una multa d'entre 6 i 12 mesos i la retirada del carnet entre 1 i 4 anys.

Mossos Trànsit

Mossos Trànsit / Mossos d'Esquadra

Per altra banda, conduir sota l'efecte de les drogues també pot suposar una pena de presó d'entre 3 i 6 mesos, una multa d'entre 6 i 12 mesos i la retirada del carnet entre 1 i 4 anys.

Un conductor dona positiu en totes les drogues detectables a Barcelona

Tot just ahir divendres, la Guàrdia Urbana de Barcelona informava sobre la detenció d'un conductor imprudent que va assolir també una fita gairebé inèdita, però perillosa. Durant un control a la ronda Litoral l'home va donar positiu en totes les drogues detectables

Ronda litoral control antidrogues / @gubbarcelona

Ronda litoral control antidrogues / @gubbarcelona

Per desglossar-ho, tenint en compte els criteris de la Dirección General del Tráfico (DGT), als controls de carretera es poden fer tests per detectar cinc substàncies: cocaïna, opiacis, THC –principal psicoactiu del cànnabis–, metamfetamines i amfetamines. El protagonista va fer ple.