La matinada d'aquest diumenge els passatgers de la línia 5 del metro de Barcelona han vist endarrerit el moment d'arribar a casa. I és que el tren s'ha hagut d'aturar cinc minuts abans de les tres entre les parades de Sant Pau | Dos de Maig i Sagrada Família, ja que les persones que esperaven a l'andana havien alertat que una parella havia saltat a les vies. El motiu era menys catastròfic del que s'espera en aquests casos: la parella havia decidit que els túnels del metro eren el lloc idoni on sucumbir a la passió.

Tal com explica un testimoni al seu compte de Twitter, la parella havia saltat a les vies del metro per posteriorment amagar-se als túnels, on van començar a besar-se aliens a la situació de risc en què es trobaven. La gent de les andanes els va començar a increpar i a demanar que pugessin abans que l'arribada del següent tren provoqués una desgràcia. La parella va tornar a pujar a l'andana de mala gana, després que el metro passés amb molt poca velocitat per evitar un atropellament.

Afortunadament, la situació va quedar només en una anècdota i no es van haver de lamentar ferits. Així i tot, el servei del metro es va veure afectat per haver d'aturar la línia en les dues direccions, però al cap de poc temps els trens van tornar a circular amb normalitat.

Uns passatgers salven la vida a un home a l'L4

Fa tot just un mes que la ràpida actuació de dues persones va salvar-li la vida a un home que va patir un atac de cor al metro de Barcelona. El passat 28 d'octubre, al voltant de les deu de la nit, un dels trens de l'L4 es va aturar d'emergència a l'estació de Ciutadella | Vila Olímpica. Els passatgers havien activat el tirador perquè un home estava patint un infart. Un metge nord-americà es trobava també al vagó i va poder assistir ràpidament l'afectat. Casualment, un metge especialista en Medicina Interna estava en aquells moments a l'andana esperant el metro, i entre tots dos van practicar-li a l'home maniobres de reanimació mentre esperaven que arribessin els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Gràcies a la ràpida intervenció dels dos passatgers, l'home es va recuperar després de ser traslladat a l'hospital.