A vegades arreglar un mateix els problemes que ens poden arribar a sorgir a casa és pitjor que avisar a un professional perquè ho faci. Això és el que li ha passat a un veí de Maçanet de la Selva, que ha comès un greu error mentre arreglava un embús de la pica de la cuina i ha acabat amb la presència dels serveis d'emergència i tot l'edifici desallotjat. Els fets han tingut lloc aquest dimecres, 30 de novembre, cap a tres quarts de dotze del migdia en un bloc de pisos del carrer Sant Sebastià d'aquest municipi de la comarca de la Selva.

Talla el tub del gas per error quan arreglava l'embús de la pica de la cuina

Un veí de l'immoble ha patit un embús a la pica de la cuina i s'ha disposat a arreglar-lo ell mateix. Segons informa el Diari de Girona, ha volgut tallar el tub per on passa l'aigua per solucionar-ho. El què ha passat, però, és que s'ha equivocat de tub i ha acabat tallant el conducte del gas per error amb una serra radial. Això ha provocat que s'hagués d'alertar els serveis d'emergència i els veïns de l'edifici haguessin de sortir al carrer davant el possible perill d'una explosió.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius dels Bombers de la Generalitat, agents de la Policia Local de Maçanet de la Selva i sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els professionals mèdics han hagut d'atendre al lloc dels fets l'home que havia tallat el conducte per error pel gran ensurt que s'ha emportat veient que l'havia fet molt grossa i el que havia provocat, posant en risc la vida dels seus veïns.

Els Bombers de la Generalitat han revisat la suposada fuita i han acabat determinant que les mesures eren negatives. S'ha comunicat la incidència a la companyia subministradora del gas, que s'ha fet càrrec de la situació per acabar de solucionar el problema i tallar el subministrament fins que es pugui reparar la canonada afectada. Els veïns del bloc de pisos han pogut tornar a les seves cases poc després dels fets.