L'Elizabeth és una dona a qui han amputat el dit després d'anar al metge. Li havia aparegut una ratlla de color negre en una de les ungles i el metge li ha donat la pitjor notícia possible: es tracta d'un tipus de càncer de pell molt inusual i li han hagut d'amputar el dit per poder-la salvar.

La protagonista d'aquest succés es diu Elizabeth Misselbrook, té 40 anys, és del Regne Unit i treballa en el món de la música tocant la flauta.  De cop i volta, va veure que li va sortir una taca molt estranya en una ungla de la mà. Era una ratlla de color negre just al mig de l'ungla. 

Elizabeth Misselbrook​ torna a l'hospital preocupada

Al principi, no li va donar importància, però quan veia que anaven passant els dies i que la ratlla no marxava, es va començar a preocupar i, per aquest mateix motiu, va anar al metge. En una primera visita, el doctor tampoc li va donar importància, però passats uns mesos, Elizabeth Misselbrook va tornar un altre cop a l'hospital, ja que no li havia marxat la taca i estava preocupada.

UCI de Coronavirus / EFE
L'Elizabeth, del Regne unit, va anar al metge per una estranya taca al dit i va descobrir que tenia un càncer de pell i que li havien d'amputar el dit  / EFE

Li donen la pitjor notícia possible: és un càncer de pell molt estrany

En aquesta segona visita, li van treure l'ungla per poder analitzar correctament l'estranya taca de color negre. Quan li van donar els resultats de la prova, la pitjor de les hipòtesis es va complir: es tractava d'un melanoma subungueal lentiginós acral, que provoca un càncer de pell molt inusual.

Li amputen el dit per evitar la metàstasi del tumor 

Afortunadament, el càncer no es trobava en una fase gaire avançada i, per tant, van poder aturar-lo. No obstant això, per fer-ho, la pacient va perdre el dit, ja que li van haver d'amputar per evitar que el tumor fes metàstasi a altres parts del cos. 

"Em volia assegurar que no tornés a passar, així que em van haver d'amputar una part del dit"

"Com que tenia dos melanomes que m'havien extirpat completament, em volia assegurar que no tornés a passar, així que em van haver d'amputar una part del dit", explica l'Elizabeth al diari britànic The Sun, on ha aprofitat l'ocasió per remarcar la importància d'acudir al metge immediatament davant aquests símptomes. 

L'Elizabeth està esperant que li donin la pròtesi per poder tocar la flauta

Les mans són una part del cos molt important per la professió de l'Elizabeth, ja que és flautista i necessita els dits per poder treballar. Així doncs, aquesta dona de 40 anys està esperant que li donin la seva pròtesi per poder seguir dedicant-se al món de la música.