Una altra dona assassinada a Espanya. Aquest dimecres una dona ha mort a causa de diverses ferides d'arma blanca que li ha clavat, segons les primeres informacions, el marit de la seva exparella, a Murchante, a Navarra.

De moment l'home encara no ha pogut ser detingut i la Policia Foral s'ha fet càrrec de les investigacions. Els fets s'han registrat aquest matí, dia de San Fermín, festa grossa a Navarra, a la zona del camp de futbol d'aquest municipi a tocar de Tudela.

Cadàver de la dona al cotxe, fora de la carretera

A dos quarts d'onze s'ha rebut l'avís de la troballa d'una dona mort a l'interior d'un cotxe a l'altura del quilòmetre 4,6 de la NA-6840.

Al cotxe també hi havia dos menors d'edat, de 5 i 9 anys, que eren els fills de la dona assassinada i que han presenciat el crim. Segons les informacions policials, el cunyat ha envestit el cotxe i quan l'ha aconseguit fer fora de la carretera s'ha acostat al vehicle i ha matat a la dona a ganivetades.

És un crim de violència domèstica

En un primer moment s'havia considerat el crim com un nou assassinat masclista, però la policia de Navarra ha aclarit que no es tracta d'un homicidi de gènere sinó que de violència domèstica, tenint en compte la seva relació de parentiu. Segons les primeres informacions, l'autor de les ganivetades mortals és l'exparella de la germana de la víctima, un home que just havia acabat de sortir de la presó.

Policia Foral

Controls de la Policia Foral per detenir l'home acusat del crim de Murchante / ElCaso.cat

La Policia Foral busca l'autor de les ganivetades

La Policia Foral l'està buscant. Després de les ganivetades mortals contra la dona s'ha escapat i s'han organitzat diversos controls de carretera per poder-los enxampar. Està plenament identificat i segons fonts de la policia és qüestió de temps que sigui arrestat i entregat al jutge.

Més enllà de confirmar el crim i que s'està buscant l'autor de les ganivetades mortals, el govern de Navarra no ha facilitat més dades sobre l'assassinat d'aquesta dona.

Agressions a Catalunya

Episodis de violència a Tarragona, Cambrils i Barcelona. Repunt d'agressions aquest inici de juliol a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones per violència gratuïta.

Un jove de Veneçuela va agredir un taxista a Barcelona, un noi de 17 anys espanyola va arrencar els ulls a un vigilant de seguretat en un hotel de quatre estrelles de Cambrils i un home de 23 anys, de nacionalitat marroquina, va deixar inconscient una vigilant de seguretat de l'estació de trens de Tarragona després que li hagués recriminat que provoqués aldarulls en un tren a l'estació.