Brutal agressió contra un vigilant de seguretat a l'hotel Estival El Dorado, al carrer de Doppler de Cambrils, aquesta matinada. Els fets han passat aquest dimarts quan un jove de 17 anys, de nacionalitat espanyola, ha agredit quatre persones i ha ferit greument a un dels vigilants de seguretat del recinte. Segons han explicat fonts policials, el jove li ha arrencat els ulls.

A més del vigilant de seguretat de l'hotel de 4 estrelles també han resultat ferits la mare del jove, una amiga de la mare i un client de l'hotel, que també ha rebut cops del noi, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Tot sembla indicar que el menor ha patit un brot, que és el que pot haver provocat les greus agressions. El noi ha quedat detingut per la policia catalana.

El menor ha atacat la mare i després el vigilant

L'enfrontament s'ha iniciat amb la família, a l'habitació 2360, quan passaven pocs minuts de la mitjanit. El noi ha agredit la mare i a una amiga seva, i han sigut elles les que han alertat el vigilant de seguretat, que és qui s'ha endut la pitjor part.

Es tracta d'un home de 60 anys que ha rebut diversos cops a la cara amb les mans, puntades de peu i també cops amb un objecte. Quan han pogut aturar el menor d'edat, el vigilant de seguretat ha estat traslladat, greu, a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha quedat ingressat a l'UCI.

Tot i que encara l'han d'intervenir, pot ser que l'home hagi perdut la vista per la brutal pallissa que ha rebut per part del noi, que li ha arribat a arrencar els ulls. Segons consta a l'incident policial, la policia ha trobat els ulls del vigilant a terra.

El menor ha volgut agafar l'arma d'un caporal dels Mossos

En el moment de l'arribada de la policia, amb patrulles de la Policia Local de Cambrils i dels Mossos d'Esquadra, el jove seguia molt agressiu i també ha volgut atacar els agents policials. Un caporal ha rebut un cop de cap del menor, que fins i tot li ha volgut robar l'arma reglamentària.

Segons ha informat la policia catalana, el menor l'ha traslladat aquest matí de Reus a un hospital de Barcelona, el Sant Joan de Déu, per estabilitzar-lo atès que estava alterat i agressiu. El noi restarà sota custòdia policial a l'espera del que determini la Fiscalia de Menors.

Quart episodi d'atacs violents del jove

Les agressions que ha rebut el vigilant de seguretat són tan fortes que la policia catalana acusa el jove d'un delicte de temptativa d'homicidi. Segons fonts dels Mossos, el noi que ha estat detingut ja havia patit quatre episodis d'aquesta violència, a l'Hospitalet de Llobregat, però no consta que pateixi cap malaltia mental.