Les polèmiques fa uns anys que s'han traslladat a temes com els streamers, els joves que es graven jugant a videojocs i entre els quals figuren persones amb fortunes milionàries, com Ibai Llanos, El Rubius o Auronplay. Molts d'ells s'han vist a més envoltats en polèmica per haver-se traslladat a Andorra per tributar menys impostos.

Elmillor fa el ridícul en ple directe

En aquest cas l'escàndol ha estat provocat pel català Elmillor (@elmiillor), que enmig d'una sessió de streaming va deixar anar un parell de perles que de seguida el van convertir en la riota de les xarxes socials.

El noi, de 27 anys i el nom real del qual és Elm Chertó, es trobava retransmetent en directe una partida del videojoc pel qual és més conegut, el League of Legends -també abreujat com LoL- quan la seva llengua el va trair.

En ple directe, de sobte preguntava: "Salamanca és la capital d'alguna cosa, veritat?" després del que va entrar a Viquipèdia per poder comprovar el que intentava assegurar.

Després d'adonar-se que s'havia equivocat, llegia en veu alta l'extracte del web que descrivia la ciutat i tornava a ficar la pota: "Capital de la província homònima... Què? Hi ha una província que es diu homònima a Castella i Lleó?".

"Hi ha una província que es diu homònima?"

En escassos segons diversos usuaris de Twitch van contestar al seu error geogràfic i intel·lectual en general, i llavors va caure. Confós i tornant mentalment a les classes de primària en les que suposadament va aprendre la geografia del país deia llavors: "Ah, val! Pareu, acabo d'entendre-ho".

Elmillor / Instagram

Elmillor / Instagram

Veient la burrada que havia dit, va començar a riure per treure-li ferro a l'assumpte i, com en altres ocasions, va decidir portar el ridícul més enllà i compartir els segons del directe a les seves xarxes socials. Lluny d'aconseguir-ho, s'ha convertit en la mofa viral del moment, desencadenant tota mena de comentaris sobre això.

Polèmic per les seves declaracions sobre la vacuna i per mudar-se a Andorra

"Lleó, Palència, Burgos, Sòria, Zamora, Valladolid, Segòvia, Salamanca, Àvila i Homònima. És clar que sí xaval, i no has posat Andorra a Castella i Lleó perquè no vols pagar impostos", criticava un dels usuaris que van carregar contra ell.

I és que, igual com altres streamers com El Rubius, Willyrex o Vegetta777, va decidir mudar-se a Andorra recentment per aprofitar els beneficis fiscals del país fronterer, fet que va causar gran polèmica, incloses crítiques del mateix Ibai, que és un dels més famosos establerts encara a Espanya.

Elmillor -encara que segurament no en cultura general- és també conegut per les seves declaracions sobre la vacuna contra la covid, que ha qüestionat en nombroses ocasions, assegurant que era poc eficaç perquè es va elaborar en molt poc temps i la gent continuava contagiant-se, encara que ell sí que està vacunat.