Un home de 29 anys ha resultat ferit greu en caure d'un semàfor a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). L'home va grimpar al senyal lluminós per intentar treure la càmera de control fotogràfic que gestiona el trànsit i que sanciona a aquells conductors que no s'aturen quan es posa de color vermell pels vehicles. Una acció que possiblement seria pròpia d'un heroi pels infractors, però que suposa un acte vandàlic davant del mobiliari urbà de la segona ciutat més poblada de Catalunya. Segons ha informat l'ajuntament, els fets van succeir aquest dijous 26 de gener a primera hora de la tarda i a plena llum del dia a la carretera de Collblanc.

L'individu va enfilar-se pel semàfor fins que va arribar al mig, entre els dos aparells lluminosos on es troba la càmera de control fotogràfic instal·lada a la part superior. Malauradament, en intentar trencar i fer caure el radar, va estimbar-se des d'una alçada d'un pis aproximadament directament a la calçada de la carretera. Va acabar amb una fractura al turmell i, tot i que no es tem per la seva vida, va haver de ser traslladat en ambulància pels serveis d'emergència de la policia local a un hospital de referència de la ciutat i va ser atès d'urgència. Tanmateix, la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat, que va facilitar el desplaçament al centre mèdic, no va dubtar en sancionar-lo per les seves accions. Els agents van obrir diligències per un presumpte delicte de danys en una instal·lació municipal.

Altres fets a Collblanc els darrers mesos

Al barri de Collblanc de l'Hospitalet de Llobregat, els darrers mesos també s'han donat diverses incidències majors com l'incendi a casa d'un home al carrer París aquest desembre. La policia catalana va trobar el seu cos sense vida estès al llit i en molt mal estat, la qual cosa va dificultar la seva identificació. També, els Mossos d'Esquadra, juntament amb la Guàrdia Urbana de la ciutat, van desarticular dies abans un punt de venda i consum de cocaïna al districte. Tanmateix, la caiguda de l'home de 29 anys al semàfor quan volia trencar la càmera de control fotogràfic és només una anècdota més per la qual ha acabat ferit greu a l'hospital i amb una fractura al turmell.