La famosa DJ Sofía Cristo confessa que es va drogar el dia que va morir el seu pare. "Li vaig fer un homenatge el dia del seu enterrament i vaig comprar cinc grams. Per mi era un gest maco i normal", explica la dona penedida pel que va fer.

Sofía Cristo és filla de l'Ángel Cristo i la Bárbara Rey

Sofía Cristo és una persona molt coneguda en el món de l'entreteniment per se filla de l'exdomador Ángel Cristo i de la vedet Bárbara Rey. Sofía Cristo ha tingut una vida molt complicada, però actualment s'ha convertit en una de les DJ's més famoses d'Espanya. Sofia Cristo, a part de DJ també ha estat concursant de Supervivientes i d'El Reencuentro i, en l’actualitat, ha començat a treballar pel programa Secret Story, on ha confessat que ha festejat amb influencers com Fiama Rodríguez.

No obstant això, no ha tingut una vida gens fàcil, que ha estat marcada per la seva addicció a les drogues. "El meu pare era alcohòlic i cocaïnòman. Esmorzava whisky i va destrossar a la família. No era capaç de deixar de consumir", explica la Sofía. 

Sofía Cristo / Instagram

Sofía Cristo ha confessat que el dia de l'enterrament del seu pare es va drogar / Instagram

De fet, segons ha explicat la seva pròpia filla, la nit que va morir, als 65 anys, va haver de passar-la a la recepció de l'hotel perquè no tenia diners per pagar l'habitació: estava completament arruïnat. Malauradament, la Sofía Cristo, durant una temporada, va seguir el mateix camí que el seu pare i va estar una temporada enganxada a les drogues

"En aquell moment em pensava que era un gest normal i maco. Estava molt malalta del cap"

Quan l'Ángel va morir, va anar al seu enterrament drogada, una conducta que en aquell moment trobava la mar de normal. "El dia del funeral del meu pare recordo que li vaig fer un homenatge. Vaig anar a comprar droga. Com que el meu pare drogoaddicte, vaig anar a comprar cinc grams per fer-li un homenatge. En aquell moment em pensava que era un gest normal i maco. Estava molt malalta del cap", confessa la Sofía avergonyida per aquells fets, que van passar ja fa 11 anys.

Afortunadament, després de molts esforços, va aconseguir sortir del món de les drogues, tot i que no va ser feina fàcil. "Som persones que tenim un buit intern tan gran... jo no vaig escollir ser addicta. No ho esculls. Som malalts", explica la Sofía.

Angelina Jolie també va estar enganxada a les drogues

Aquesta no ha estat l'única famosa enganxada a les drogues i, de fet, Angelina Jolie és una altra estrella internacional que ha estat drogodependent: durant la seva adolescència i joventut, va consumir tota mena de substàncies estupefaents fins que, finalment, als 24 anys ho va deixar per centrar-se en la maternitat, ja que va adoptar el seu primer fill.