La Policia Nacional ha detingut dos homes, de 29 i 32 anys respectivament, acusats d’un delicte d’estafa després d’haver intentat fugir d’un restaurant de València sense haver pagat els 1.080 euros que devien del sopar.

Dimecres passat al voltant de dos quarts de dotze de la nit els agents de la Policia Nacional van ser alertats pel gerent d’un restaurant situat al districte de Marítim de València que dues persones havien intentat marxar de l’establiment sense pagar el compte després d’haver consumit menjar i beguda en grans quantitats. En arribar els agents van ser informats que el compte dels acusats sobrepassava els mil euros i que aquests s’havien negat a pagar-lo.

Només van pagar 400 euros

Segons va explicar el gerent del restaurant els dos detinguts havien pagat només 400 euros dels 1.080 als quals ascendia el compte, i que van marxar negant-se a pagar els 680 euros restants. Els acusats, d'origen espanyol i búlgar, van demanar els plats més cars de la carta i van beure marques d'un valor econòmic molt alt que després no van voler pagar. Els agents van procedir amb la detenció dels dos homes que havien estat retinguts pels treballadors del restaurant, i van passar a disposició judicial.

Enxampat el rei del 'sinpa' dels hotels

El passat 13 de novembre la Policia Nacional va detenir a Palma de Mallorca un home suís de 30 anys acusat d'haver-se allotjat a diversos hotels de la ciutat i marxar sense pagar, deixant un deute de més de 5.000 euros. L'estafador va ser detingut després que el director d'un dels hotels afectats se'l trobés a un local d'oci de la ciutat. Els agents van comprovar que no només havia estafat hotels de Mallorca, i que les autoritats d'Àustria l'estaven buscant pel mateix delicte. Policia Nacional va obrir una investigació per determinar si l’estafador havia actuat a més hotels de Palma.